Huis Loeki Knol afgebrand

Datum: 27-12-07


De kerst van Loeki Knol is letterlijk in rook opgegaan. Terwijl ze zelf optrad in de Efteling in Kaatsheuvel brandde haar droomtuinhuis in Naarden volledig af.

Omdat de woning van de actrice langs de spoorlijn ligt, werd het treinverkeer tijdelijk stilgelegd.

Een vriend van Loeki had in het luxe tuinhuis, met sauna en jacuzzi, een houtblok op de kachel gelegd. Al snel ontstond er een enorme rookontwikkeling en kwamen vlammen uit het droomhuisje van de actrice. Ook ontplofte er een gasfles.
De vriend probeerde de brand te blussen met een tuinslang. Toen hij merkte dat dit het onbegonnen werk was, heeft hij het woonhuis natgehouden om te voorkomen dat de brand zou overslaan.

De brandweer heeft uiteindelijk de brand geblust. Maar van het luxe relaxehuisje is niets meer over. Bij de brand vielen geen gewonden

Bron: RTL Boulevard

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Assepoester


Producent: Efteling Theaterproducties / V&V Producties (voor Antwerpen in samenwerking met Music Hall)
Jaar: 2007
Genre: Sprookje

Meer info? Klik hier