Juni musicalmaand in het Ostadetheater!

Datum: 03-05-11
Getipt door: Ostadetheater

Ostadetheater, proeflokaal voor nieuw theatertalent in de Amsterdamse Pijp, heeft de genres muziektheater en muziek opgenomen in de programmering. Naast de voorstelling ‘Timber’ in het genre hedendaags muziektheater, staan er in de maand juni 3 musicals op het programma!


De nieuwe programmering wordt mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Zuid, het Fonds Podiumkunsten en het Amsterdams Fonds voor de Kunst en is mede in samenwerking met de Diamantfabriek, productiehuis voor hedendaags muziektheater.

Musicals in juni

Als eerste is Er was eens… van musicalsterren Hein Gerrits (bekend van musicals als Grease, Fame en Joseph) en Vannessa Timmermans (o.a. Joseph, Annie, Hello Dolly) te zien van 8 tot en met 11 juni om 20u00. Ieder sprookje loopt het zelfde af, ze leefden nog lang en gelukkig. Maar wat gebeurt er als het boek dicht gaat? Hoe hou je dat vol, lang én gelukkig?
Op 16 juni om 20u30 staat The White World van Robin Coops op de agenda, gebaseerd op de roman ‘1984’ van George Orwell, waaraan drie jonge maar ervaren acteurs meedoen. Een ontspoorde musical over de twijfel aan de waarheid.
Ten slotte brengt de internationale theatergroep Inplayers op 23, 24 en 25 juni om 19u30 de (Engelstalige) musical Return to the Forbidden Planet op de planken, een jukeboxmusical van regisseur Bob Carlton. Deze voorstelling is gebaseerd op De Storm (The Tempest) van Shakespeare en de sciencefictionfilm Forbidden Planet. Gedurende de show worden vele gedenkwaardige nummers uit de jaren zeventig opgevoerd. Met klassiekers als Good Vibrations, Great Balls of Fire en The Young Ones wordt de show een vrolijke, swingende voorstelling.
Iedere bezoeker van Timber of een van de musicals in juni krijgt een kortingskaart voor een volgende voorstelling in het genre muziektheater en muziek (geldig in 2011)!

Meer informatie of reserveren? http://www.ostadetheater.nl

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Hein Gerrits

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 9 mei 1981

Meer info? Klik hier