Kim Lian in Legally Blonde

Datum: 05-10-09


Musicalactrice en zangeres Kim Lian van der Meij was vandaag te gast op radio 3FM in de Coen en Sander show waar ze toch wel wat losliet over haar musical plannen voor de toekomst.

Ondanks dat ze er nog niet teveel over kwijt mag kon ze wel bevestigen dat ze volgend theaterseizoen weer in een musical te zien zal gaan zijn. Op de vraag 'in welke musical' kon ze uiteraard nog geen antwoordt op geven, behalve zeggen dat het een musical is waar ook een film van gemaakt is. Eerder maakte Albert Verlinde bekend dat V&V Entertainment volgend theaterseizoen met de hitmusical Legally Blonde komt. Of Kim-Lian de hoofdrol gaan spelen van Elle Woods is afwachten, daar ging ze verder niet op in. De afgelopen jaren is Kim-Lian te zien geweest in de V&V Entertainment producties Footloose, Fame en Doe Maar de Musical. Dit jaar wilde Kim-Lian zich voornamelijk focussen op haar zangcarrière wat geresulteerd heeft in een internationaal platencontract bij het label CMM. Op 16 oktober komt haar single uit genaamd 'Not that kinda girl', een samenwerkingsverband met de zweedse popster Linda Bengtzing

reacties

05-10-09 @ 19:13
Oh, laat haar alsjeblieft geen Elle zijn!!!
05-10-09 @ 19:40
ik hoop echt op een rol als Brooke ofzo, maar het zou me echt niet verbazen als ze Elle wordt..
05-10-09 @ 22:26
Misschien wordt ze die gekke Paulette! Al zijn haar nummers nog hoger en moeilijker dan die van Elle! Ik hoop nog steeds met heel m'n hart dat Kim Lian niet in Legally Blonde komt! Die musical is zo fantastisch! Daar hebben ze echt geweldige mensen voor nodig!!!!
05-10-09 @ 23:13
Ja, Paulette vind ik ook echt wel iets voor haar!
06-10-09 @ 09:05
Is dat die van de nagelstudio?
06-10-09 @ 09:12
Ik dacht dat ze even geen musicals meer zou doen maar meer bezig zou zijn maar haar album. :S
06-10-09 @ 10:18
Ja, Paulette is van de nagelstudio
06-10-09 @ 10:23
Paulette is niets voor Kim-Lian. Dat lijkt me meer geschikt voor Nicole Berendsen, die knalt die rol de zaal in. Misschien dat Kim-Lian de rol van Brooke of Serena gaat spelen (al zie ik daarvoor anderen die meer geschikt zijn). Naar alle waarschijnlijkheid dus gewoon Elle, met us/alt Cindy Bell (dat MOET wel)
06-10-09 @ 15:32
Ik vind dat Cindy beter verdoend dan een us of alternatie rol.. Laat dr maar lekker eerste cast blijven!
06-10-09 @ 17:59
Kim Lian is een erg leuke musicalactrice. Ze heeft een goede komische timing, een mooie zangstem en kan lekker dansen. Toch hoop ik dat ze geen Elle gaat worden. Ze zou fantastisch in een rol als Paulette passen. Dan kan ze ook lekker uitpakken. Cindy Bel mag van mij de leading role gaan spelen!


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier