Kim Lian van der Meij bevalt van 1e kindje

Datum: 27-05-08


Kim-Lian van der Meij is dinsdagochtend bevallen van haar eerste kindje. Dochter Ronja Emma zag om 10.00 uur het licht in een Zweeds ziekenhuis.

Dat meldde RTL Boulevard dinsdagavond. Moeder en kind maken het goed en mogen naar verwachting woensdag weer naar huis.

De geboorte van het kleine meisje verliep vlot. Nog geen uur nadat de 27-jarige musicalster in het ziekenhuis was aangekomen, kwam Ronja Emma al ter wereld. Het meisje woog bij geboorte iets meer dan drie kilo.
Met haar Zweedse vriend Daniel Gibson vertrok Kim-Lian onlangs naar Zweden om daar te bevallen. Door haar zwangerschap moest de zangeres haar rol in de musical 'Fame' stilleggen. Later dit jaar pakt ze haar rol weer op. Volgend jaar speelt Kim-Lian een van de hoofdrollen in 'Footloose'.

Bron: Novum

reacties

27-05-08 @ 22:19
GEFELICITEERD geniet van deze mooie periode
27-05-08 @ 23:34
Mijn zus en ik moesten hartelijk lachen om deze mooie naam. Zij heet namelijk Sonja. En mijn naam staat hier links mocht het verband nog niet zijn opgevallen tussen onze naam en Ronja.
28-05-08 @ 12:57
:ohoh: Oh ik moest eigenlijk aan Ronja de Roversdochter denken.
Wist niet dat ze jullie kende. rolleyes


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kim-Lian van der Meij

musical

Geb.datum: 1-10-1980

Meer info? Klik hier