Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman en Jasper Taconis in Songfestivalconcert

Datum: 18-10-14


DommelGraaf & Cornelissen Entertainment brengt in 2015 Douze Points Twelve Points , een ode aan zestig jaar Eurovisie Songfestival, Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman en Jasper Taconis
, met ''


Met de succesvollee inzendingen van Anouk en The Common Linnets is de populariteit van het Eurovisie Songfestival in Nederland weer toegenomen. Het internationale feest beleeft in 2015 haar zestigste editie in Wenen en ter ere van dit jubileum kan een theaterconcert niet uitblijven. Vandaag maakt producent DommelGraaf & Cornelissen Entertainment bekend het swingende Douze Point Twelve Points te brengen. “Het belooft een show te worden die terugkijkt op de vele hoogtepunten van het Eurovisie Songfestival”, aldus artistiek leider Hans Cornelissen. “Ik kan daarnaast ook bekend maken dat Linda Wagenmakers, Brigitte Nijman en Jasper Taconis de vele legendarische, vaak winnende songs gaan brengen. Een vierde getalenteerde jonge zanger zal in de komende weken nog gecast worden.” Het theaterconcert Douze Point Twelve Point zal in het theaterseizoen 2015 -2016 in de Nederlandse theaters te zien zijn.
Hans Cornelissen: “We hebben binnen DommelGraaf & Cornelissen Entertainment inmiddels de traditie om naast musical- en toneelproducties ook theaterconcerten te brengen. Eerder waren dat Meezingen met Volendam, Nederland Musicalland en vanaf januari Vive la France. Met Douze Points Twelve Points willen we daar een vervolg op geven’.
In Douze Point Twelve Points zullen de vier vocalisten van hoog niveau in diverse talen, uiteenlopende stijlen en verrassende combinaties louter hoogtepunten zingen. Begeleid door een live band.
"Brigitte Nijman, Jasper Taconis en Linda Wagenmakers hebben alle drie een connectie met het Eurovisie Songfestival. Zo ging Brigitte op tournee door Nederland met drievoudig winnaar Johnny Logan en viel Jasper met zijn cover van de laatst winnende song, Rise like a Phoenix, dermate op dat hij in verschillende Europese landen dit nummer mocht vertolken. En ontving hij de persoonlijke complimenten van Conchita Wurst! Voormalig deelneemster Linda staat nog steeds op ons netvlies met haar ‘jurk act’ tijdens haar spetterende uitvoering van No Goodbyes. "

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Linda Wagenmakers

musical

Geb.datum: 30-11-1975

Meer info? Klik hier