Martin van der Sterre debuteert op single als Vanderstarre

Datum: 04-02-15
Bron: LIEV


Het juiste moment is de titel van de debuutsingle van Martin van der Starre. Als platenartiest hanteert Martin de artiestennaam Vanderstarre.

Musicalliefhebbers kennen Martin van der Starre van zijn rollen in Jesus Christ Superstar en We Will Rock You. Daarnaast zong Van der Starre in coverbands, waaronder de Edwin Evers Band en jeWelste en als leadvocalist in de band van het RTL4-programma Ik hou van Holland.
Als Vanderstarre brengt Martin nu zijn eerste single uit, in het Nederlands. "Ooit verruilde ik mijn studie Nederlandse taal-en letterkunde voor een carrière als muzikant", legt Martin uit, "Het voelt dus heel logisch om in het Nederlands te zingen en te schrijven." Voor het later dit jaar geplande album werkte Vanderstarre samen met o.a. Paul de Munnik, Rick de Leeuw en Jaap Kwakman.

De single is te beluisten op Vanderstarres officiële website.

Op 16 en 17 maart aanstaande zal Martin van der Starre in Delamar Amsterdam opnieuw de rol van Judas op zich nemen in een concertante uitvoering van de musical Jesus Christ Superstar.
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Martin van der Starre

musical

Geb.datum: 11-9-1970

Meer info? Klik hier