Meer dan 100.000 kaarten voor Cabaret verkocht

Datum: 18-03-06


Het gaat goed met de musical ‘Cabaret’ in theater Carre in Amsterdam. Niet alleen kreeg deze productie lovende kritieken in de pers, een maand na de premiere zijn er al meer dan 100.000 kaarten verkocht. Reden voor een feestje en extra kaarten die in de verkoop gaan!Ruim 100.000 Nederlanders hebben intussen al een plaats gereserveerd in het Amsterdamse theater dat speciaal voor de musical Cabaret is omgetoverd tot de Kit Kat Klub, de legendarische Berlijnse nachtclub uit de jaren ?30. In de gehele theaterzaal is de sfeer van verleidelijke nachtclub te proefen. In deze setting speelt het verhaal van Cabaret zich af. Deze bijzondere musical voert u mee naar een wereld in een spannende tijd met (on)mogelijke liefdes. Wanneer de greep van de nazi?s aan de vooravond van de Tweede Wereld oorlog steeds klemmender wordt, blijft men in deze Kit Kat Klub met ongeŽ∂•naarde ironie van het leven genieten en gooit men elke realiteitszin overboord.

Exclusief in Carre Amsterdam
Vanaf 1998 behaalde deze vernieuwde versie van Cabaret grote triomfen in New York en was zes jaar lang met meer dan 2300 voorstellingen onafgebroken te zien op Broadway. Regisseur Sam Mendes (onder andere regisseur van de met een Oscar bekroonde film American Beauty) en choreograaf/co-regisseur Rob Marshall (de regisseur van de film Chicago) zijn verantwoordelijk voor deze met meer dan elf onderscheidingen bekroonde versie van Cabaret. In Nederland is Cabaret slechts enkele maanden exclusief te zien in Koninklijk Theater Carre in Amsterdam. De hoofdrollen worden vertolkt door Pia Douwes, Ara Halici, Anne-Wil Blankers, Chris Tates, Wim van Rooij, Frerique Sluyterman van Loo en Wim Bouwens.

Kaartverkoop
Wegens overweldigende belangstelling gaan vanaf deze week extra kaarten in de verkoop. Kaarten zijn in vijf verschillende rangen en vanaf 29 euro beschikbaar o.a. via de TopTicketLine (0900-300 5000, 45 cpm).
 
reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageren is niet mogelijk op dit bericht.


Cabaret

musical

Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2006
Genre: Cult

Meer info? Klik hier

Ara Halici

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 16-01-1976

Meer info? Klik hier