Meespelen in Kruistocht in Spijkerbroek?

Datum: 03-12-09


Wie doneert aan het Sterrenfonds maakt kans op een gast optreden in Kruistocht in Spijkerbroek in de Theaterfabriek in Amsterdam.

Het Nationaal Jeugd Musical Theater speelt drie dagen lang benefietvoorstellingen van Kruistocht in Spijkerbroek voor het Sterrenfonds in de Theaterfabriek in Amsterdam op maandag 28, dinsdag 29 en woensdag 30 december. De gehele opbrengst van deze voorstellingen wordt aan het Sterrenfonds gedoneerd, waardoor kinderen tussen 0 en 16 jaar een steuntje in de rug krijgen.
Kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud maken nu kans op een gastoptreden in deze voorstellingen. Want uit alle kinderen van nieuwe particulier donateurs die zich voor 14 december bij het Sterrenfonds aanmelden, worden kinderen gekozen die op zondag 20 december deelnemen aan de audities hiervoor.
In de hal foyer van de Theaterfabriek wordt de bezoeker voor en na de voorstelling ontvangen in een Middeleeuwse zetting met tal van verrassingen!
Boek nu kaarten voor een van deze voorstellingen via SEE Tickets: 0900 1353 (45 cpm)

Kruistocht in Spijkerbroek
In Kruistocht in Spijkerbroek volgen we de vijftienjarige Dolf, die als proefpersoon in een tijdmachine stapt en in de Middeleeuwen belandt. Daar komt hij midden in een kinderkruistocht: achtduizend kinderen op weg van Keulen naar Jeruzalem, om de stad te bevrijden van de Saracenen. De reis is lang, zwaar en gevaarlijk, maar Dolf gebruikt zijn moderne kennis om de kinderen te helpen bij het trotseren van hoge bergen, infectieziekten en aanvallen van rovende ridders. Naarmate de kruistocht vordert, realiseert Dolf zich meer en meer dat het gevaar niet van buitenaf komt, maar zich in de kruistocht zelf bevindt…
De cast van deze musical wordt gevormd door 70 jonge en volwassen acteurs waaronder Janke Dekker en Timo Descamps en daarmee is Kruistocht in Spijkerbroek de grootste Nederlandse reizende musicalproductie ooit. Regie en het concept zijn uitgevoerd door Rogier van de Weerd. Jeroen Sleyfer schreef de muziek en de liedteksten zijn geschreven door Allard Blom. Tkstschrijver is Marc Veerkamp.
Kruistocht in Spijkerbroek is een productie van het Nationaal Jeugd Musical Theater en werd vorige jaar maar liefst vijf maal genomineerd voor een Musical Award. Afgelopen seizoen werden er al ruim 90 voorstellingen gespeeld. Door het grote succes van de musical en vrijwel alleen uitverkochte zalen werden daar dit seizoen nog eens 20 voorstelling bijgeboekt.

Sterrenfonds
Het Sterrenfonds heeft als doel kinderen in de leeftijd 0 tot 16 jaar te ondersteunen, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Of dat nu is omdat ze ernstig ziek zijn, hun ouders (tijdelijk) niet voor ze kunnen zorgen, ze steun nodig hebben in hun ontwikkeling of omdat ze in financieel moeilijke situaties leven. Sterrenfonds adopteert afgeronde materiële projecten in Nederland om ze binnen zo korte mogelijk tijd te realiseren. De lopende projecten zijn op ieder moment te vinden op het SterrenMenu en op de website. Alle (financiële) steun is van harte welkom. Kijk voor meer informatie op http://www.sterrenfonds.nl of doneer op rekeningnummer 58 50 40 540.
Indien men nu voor € 25 particulier donateur wordt van het Sterrenfonds dan maken de kinderen van donateurs eveneens kans op een gastrol in de musical Kruistocht in Spijkerbroek voor de speciale Sterrenfonds voorstellingen in Theaterfabriek te Amsterdam.
Donateurs kunnen via http://www.sterrenfonds.nl een speciale coupon downloaden en invullen. Coupons die uiterlijk 16 december teruggestuurd zijn worden in behandeling genomen

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Kruistocht in Spijkerbroek


Producent: Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT)
Jaar: 2008
Genre: Historisch

Meer info? Klik hier