Musicalsterren verzorgen stemmen in animatieserie

Datum: 16-02-08


Musicalster Carolina Dijkhuizen is vanaf 1 maart op tv-zender Nickelodeon te horen als de stem van Roary the Racing Car in de gelijknamige serie.

De animatieserie met in de hoofdrol een rode raceauto is ontworpen en ontwikkeld door Keith Chapman, de bedenker van Bob de Bouwer.
De serie is momenteel alleen nog te zien in Engeland en ook daar wordt de stem van de mannelijke Roary ingesproken door een vrouw. "Ik speel voor het eerst in mijn leven een jongen", vertelt Carolina lachend. "Hij is zo schattig en grappig. Ik heb de Engelse serie van tevoren bekeken en hij heeft heel leuke humor."

Roary is een kleine raceauto die met zijn vriendjes op een racecircuit woont. Zijn beste vriend is Big Chris. Musicalster Roberto de Groot, die momenteel te zien is als Juan PerĂ³n in de musical Evita, kruipt in de huid van dit vriendje. Ook musicalsterren Jerrel Houtsnee en Marcel Jonker spreken stemmen in voor de serie.

bron: Novum

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier