Musicalsterren worden kerststerren..

Datum: 11-12-12


Het kan niemand ontgaan zijn.. Freaky Pudding maakte een kerstclip. En dit deden ze niet alleen om ons te vermaken, maar ook voor een goed doel!

Vanaf vandaag is deze clip te zien op het YouTube kanaal van Freaky Pudding.

Maar als Musicalworld willen wij deze natuurlijk ook graag aan jullie showen, dus kun je 'm hieronder ook vinden.

In samenwerking met Orange Babies vragen Freaky Pudding en de TV Academy aandacht voor hiv besmette zwangere vrouwen in zuidelijk Afrika om zowel moeder als kind te beschermen tegen hiv. Dit doet Orange Babies onder andere in de vorm van het bieden van voorlichting en medische hulp en het bouwen van weeshuizen, kraamklinieken en opvanghuizen waar deze vrouwen en kinderen terecht kunnen.

Meewerkende artiesten: Freek Bartels, Stanley Burleson, Tommie Christiaan, CPG (Carolina Dijkhuizen,Peggy Sandaal, Gitty Pregers), Pia Douwes, Jon van Eerd, Jade (Barbe van den Brand, Bente van den Brand, Anne Deliën, Carly van Drie), Na-Young Jeon, Rosalie de Jong, Anne-Marie Jung, Jasper Kerkhof, Simone Kleinsma, René van Kooten, Kok-Hwa Lie, Jamai Loman, Marleen van der Loo, Tony Neef, Anouk van Nes, Celine Purcell, Lone van Roosendaal, William Spaaij, Renée van Wegberg.




reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.




Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.



Automatisch inloggen in de toekomst





Kok-Hwa Lie

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 5-3-1975

Meer info? Klik hier