Nieuwe Brit in WWRY

Datum: 29-09-10


De rol van Brit in We Will Rock You zal de komende periode gespeeld worden door Ruud van Overdijk. Hij vervangt de geblesseerde Martin van der Starre die voor de première van de rockmusical zijn achillespees volledig afscheurde.

De afgelopen weken was Charly Luske te zien in deze rol en hij zal zich nu richten op zijn rol als vaste vervanger van Galileo. Wanneer Martin van der Starre zijn rol als Brit in We Will Rock You weer kan oppakken is nog niet bekend.

Ruud van Overdijk volgde zijn opleiding aan het Fontys Conservatorium Tilburg, afdeling Muziektheater. Hij was eerder te zien in Into The Woods, Jesus Christ Superstar en City of Angels. Ruud is een van de kandidaten van het televisie programma ‘Op zoek naar Zorro’.

WE WILL ROCK YOU vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De musical is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

acteur

reacties

29-09-10 @ 11:03
EN hij is Binnenkort tezien in Volendam de Musical! Dus hij Zal wel niet Heel lang meer Britt spelen..
29-09-10 @ 12:56
Alleen zolang Martin vd Starre nog afwezig is ...
29-09-10 @ 16:02
Dat zal er aan liggen hoe lang Martin nog afwezig is denk ik. Als hij nog niet hersteld is als Volendam begint te spelen..

Ik neem tenminste aan dat Ruud de Graaf alleen onder bepaalde voorwaarden akkoord is gegaan. Zoals dat Ruud gewoon beschikbaar zal zijn voor Volendam.
30-09-10 @ 09:48
Gisteren (woensdag) is de cast van Volendam gaan repeteren, dus is het een vrij drukke tijd voor Ruud!
30-09-10 @ 10:07
je hebt natuurlijk ook nog understudy's wie kunnen spelen en denk dat charly ook nog af en toe gaat spelen


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

We Will Rock You


Producent: Stage Entertainment
Jaar: 2010
Genre: Pop musical

Meer info? Klik hier

Martin van der Starre

musical

Geb.datum: 11-9-1970

Meer info? Klik hier