Purper 101 dit seizoen in het theater!

Datum: 24-05-07


Frans Mulder, Erik Brey, Jos Brink, Rop Verheijen en Marco Braam spelen opnieuw in de splinternieuwe show getiteld: Purper 101 - A Purrfect Performance


Door het enorme succes van 'Purper 100, een vooruitblik' ontstond zowel bij het publiek als bij de spelers de behoefte aan een vervolg. Vandaar dat Frans Mulder, Erik Brey, Jos Brink, Rop Verheijen en het muzikale talent Marco Braam voor het komende theaterseizoen een splinternieuwe show getiteld 'Purper 101, a purrfect performance' gemaakt hebben. De try-outs zijn reeds in volle gang.

De heren hebben er zin in. De makers/spelers lopen over van de ideeën. Wuivend riet, dat zou het mooiste zijn (wuivend riet is een uitdrukking voor publiek dat dubbel ligt van het lachen). Wervelend zal het zijn. Gefundeerd op talent en vakmanschap, geïnspireerd op het beste dat de Nederlandse theatertraditie ooit heeft voortgebracht. Of zoals Jos Brink zegt: “Purper is acteurscabaret. En dat is iets wat je nergens vindt. Wij van Purper staan op de schouders van de theaterreuzen van weleer en worden daardoor zelf ook een soort reuzen.”

Waar vind je het nog: zinnig, intelligent amusement op hoog niveau, gebracht in een onmiskenbare eigen stijl?” Bij Purper!

Voor meer informatie:
http://www.ruuddegraaf.nl


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Jos Brink

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 19-6-1942

Meer info? Klik hier