Nieuwe website voor Joop van den ende Theaterarrangementen

Datum: 30-06-09


Anouk van Nes, één van de hoofdrolspelers van Mamma Mia!heeft vandaag de volledig vernieuwde website van Joop van den Ende Theaterarrangementen geopend door als eerste een arrangement samen te stellen rondom de productie Mamma Mia!.

Joop van den Ende Theaterarrangementen presenteert een compleet nieuw aanbod arrangementen voor de zakelijke markt voor het komende theaterseizoen in een geheel vernieuwde corporate identity.

Met deze vernieuwde marktpropositie biedt Joop van den Ende Theaterarrangementen een ruim assortiment aan invullingen voor relatiemarketing -of medewerkers evenementen. Het nieuwe aanbod arrangementen geeft een brede keuze aan culinaire invulling, aantrekkelijk voor elke smaak of budget. Uitgangspunt hierbij zijn de theatervoorstellingen van Joop van den Ende Theaterproducties, zoals onder andere MAMMA MIA!, JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat, All Shook Up - Love Me Tender en vanaf maart 2010 Mary Poppins.

Je leest alles over het nieuwe theaterseizoen in de nieuwe brochure en op de geheel vernieuwde website http://www.theaterarrangementen.nl. Uniek in Nederland is de arrangementen samensteller op de website waarmee elke organisatie zelf het arrangement kan samenstellen dat het beste bij de eigen doelstellingen en doelgroepen past. Luuk Scholte, Manager Joop van den Ende Theaterarrangementen: ‘met de arrangementen samensteller spelen we in op de behoefte bij onze relaties aan meer keuze binnen de arrangementen en nog beter maatwerk’ .

De nieuwe corporate identity, website en brochure van Joop van den Ende Theaterarrangementen zijn tot stand gekomen in samenwerking met Wybe Klaverdijk van Intelligent Space: ‘met deze nieuwe marketingpropositie laten we de kracht van de theaterproducties voor zich spreken en inspireert Joop van den Ende Theaterarrangementen zakelijk Nederland over de ultieme invulling van haar relatiemarketing’.

WEBSITEJETA_ANOUK_440X328.jpg


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Anouk van Nes

musical

Plaats: Amsterdam
Geb.datum: 26-3-1971

Meer info? Klik hier