No Nonsense even terug in Antwerpen

Datum: 25-07-13


No Nonsense, met Mitta Van der Maat, Anne Mie Gils, Hilde Van Hulle en Wanda Joosten, zal op 6 en 7 augustus te zien zijn in de Rode Zaal in Antwerpen.

De derde editie van de worldOutgames die vanaf 31 juli in Antwerpen plaatsvinden, besloot het Fakkelteater om mee te doen aan het culturele luik van dit sportevent. Het resultaat hiervan is dat twee succesvoorstellingen terug naar de Rode Zaal komen. We meldden al eerder terugkeer van The Party Is Over, en nu blijkt ook No Nonsense tweemaal te worden opgevoerd.

WORLDOUTGAMES 2013
Vanaf 31 juli t.e.m. 11 augustus strijkt de derde editie van de worldOutgames neer in Antwerpen. Dit internationaal sportevenement wordt georganiseerd vanuit de holebi-gemeenschap, maar staat open voor iedereen, ongeacht voorkeur. Er worden meer dan 5.000 atleten verwacht uit meer dan 100 landen die aan 32 disciplines zullen deelnemen. Naast het sportieve luik is er ook een cultuurfestival met expo’s, theater, party’s en de Antwerp Pride.

NO NONSENSE
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan... In 2010 verenigden 4 stemmen zich, na 5 jaar stilte, opnieuw voor een nieuwe concertreeks van No Nonsense.. Anne Mie Gils, Hilde Van Hulle, Wanda Joosten en Mitta Van der Maat toerden reeds driemaal als ‘No Nonsense’. En nu, ter gelegenheid van de ‘World Outgames 2013’, volgen de vier opnieuw hun hart. Een schatkamer vol juwelen van songs gaat open. No Nonsense brengt hartverwarmende ballads maar ook pop, rock en R&B van de groten der aarde, zoals u ze nog nooit gehoord hebt. "No Nonsense, dat zijn vier sterke stemmen, vier straffe persoonlijkheden, vier vrouwen, verenigd door de vriendschap en de liefde voor muziek."THE PARTY IS OVER
Tien zangeressen: Bessie Smith, Patsy Cline, Janis Joplin, Billy Holliday, Edith Piaf, Dalida, Ann Christy, Marilyn Monroe, Judy Garland en Dinah Washington.
Tien vrouwen: Allen hadden zij hetzelfde motto gemeen... “It’s better to burn out then to fade away”.
Anne Mie Gils brengt, op indrukwekkende en persoonlijke wijze, deze vrouwen terug tot leven. Gekoppeld aan verschillende anekdotes uit hun leven brengt zij ook de tragiek van deze vrouwen aan het licht. Anne Mie zoekt en vindt bij haar voorbeelden de drijfveer van hun passie en waarom het fout liep.

PRAKTISCHE INFORMATIE
- No Nonsense - Rode Zaal Hoogstraat 12 - 06/08/2013 en 07/08/2013, telkens om 20 uur - met Mitta Van der Maat, Anne Mie Gils, Hilde Van Hulle, Wanda Joosten , muzikale begeleiding door Eddy Aelbrecht.
- The Party is Over - Rode Zaal Hoogstraat 12 - 08/08/2013 en 09/08/2013, telkens om 20 uur, in september ook nog op 7, 8, 14, 21 en 22 september, telkens om 20u30, behalve op zondag om 15 uur - met Anne Mie Gils en muzikale begeleiding door Pol Vanfleteren.
- tickets : http://www.fakkelteater.be en 070/ 246 036 - 15 euro en 1 euro reserveringskosten

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Anne Mie Gils

musical

Plaats: Balen
Geb.datum: 18-09-1957

Meer info? Klik hier