Nonsens: Marjolijn Touw terug als non

Datum: 25-01-15


Marjolijn Touw,, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg spelen de hoofdrollen in Nonsens (2016), een productie van Dommelgraaf & Cornelissen Entertainment.

Artistiek leider Hans Cornelissen: “In het theaterseizoen 2015-2016 brengen wij de internationale musicalhit Nonsens naar de Nederlandse theaters. Nonsens is een heerlijke avond puur en onbekommerd amusement voor een breed publiek, gebracht door een sterrencast van de vijf top comédiennes Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer en Renée van Wegberg, die allen ook nog eens fantastisch zingen en dansen. Paul van Ewijk en Barrie Stevens verzorgen de regie en choreografie. Nonsens is vanaf januari 2016 te zien, de première staat gepland op 24 januari 2016 in het oude Luxor Theater in Rotterdam”.

Het verhaal
NONSENS begint wanneer de Zusters ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De 5 overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is. Ze huren de zaal van het plaatselijke parochiehuis, waar toevallig ook net een schoolproductie van "Grease" speelt, en brengen een avond met zang, dans, een heuse publieksquiz en vele komische verrassingen.
In NONSENS ontmoeten we Eerwaarde Moeder Regina, een voormalig circusartiest, haar rechterhand Zuster Maria Hubert, de bijdehandte en niet op haar mondje gevallen Zuster Robert Anne, Zuster Mary Leo, een nieuweling die eigenlijk ballerina wil worden, en de heerlijk maffe Zuster Mary Amnesia, die haar geheugen heeft verloren toen er een kruisbeeld op haar hoofd viel.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Marjolijn Touw

musical

Geb.datum: 01-10-1962

Meer info? Klik hier