Onder Moeders Vleugel in M-Lab afgelast

Datum: 07-04-10


Wegens ziekte gaat de voorstelling van Onder Moeders Vleugel vanavond in het M-Lab niet door.

Dat bericht maakte M-Lab zojuist bekend. Vanavond zou de eerste voorstelling plaatsvinden, maar die is nu dus afgelast. Naar verluid gaat het om ziekte van Ellen Pieters, één van de castleden.

Onders Moeders Vleugel is een muziektheaterproductie gebaseerd op het boek Little Women van Louisa May Alcott. Het verhaal gaat over 3 zussen die voor hun dementerende moeder hun jeugd opnieuw beleven. Gaandeweg en spelenderwijs begrijpen ze dat het vroege overlijden van hun zusje Beth hun volwassenheid heeft bespoedigd. Naast Ellen Pieters zijn Margot Dames, Anne-Mieke Ruyten, Lizette Hart, Edda Barends en Nico de Vries in de voorstelling te zien.Script en regie is van Bruun Kuijt, muziek van Gerbrand van Kolck. Onder Moeders Vleugel is nog tot en met zaterdag in het M-Lab te zien. Het is nog niet bekend of er door de ziekte nog meer voorstellingen komen te vervallen.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

M-Lab

musical

Producent: M-Lab
Jaar: 2007
Genre: Oorspronkelijk

Meer info? Klik hier

Ellen Pieters

musical

Geb.datum: 29-02-1964

Meer info? Klik hier