Raven Symoné in musical Sister Act

Datum: 01-02-12


Actrice Raven-Symoné, bekend van tv series als the Cosby Show en That's So Raven, zal binnenkort te zien zijn in de rol van Deloris Van Cartier in de Broadway productie van de musical Sister Act. Ze volgt hiermee Patina Miller op die de rol voor de Londense en Broadway productie heeft neergezet.

Eind maart moet Raven de rol gaan overnemen voor minstens 6 maanden. De regie van Sister Act wordt verzorgd door Jerry Zaks, het script is afkomstig van Douglas Carter Beane en Cherri en Bill Steinkeller.
Alan Menken heeft de muziek geschreven en teksten zijn afkomstig van Glenn Slater. Choreografie is van Anhotny van Laast.

reacties

02-02-12 @ 18:43
Huh? Ik had echt verwacht dat ze zouden gaan sluiten.. Ze spelen al weken, zo niet maanden, voor een zaalbezetting van 55-60%
02-02-12 @ 20:41
Misschien hopen ze hierdoor op extra publiciteit en dus bezoekers...?


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst