René van Kooten’s Sweeney Todd beste hoofdrol

Datum: 05-08-16


René van Kooten heeft de meeste stemmen verzameld in de categorie Beste Mannelijke Hoofrol. Hij wint de Musicalworld Award 2016 voor de vertolking van de titelrol in Sweeney Todd.

René van Kooten heeft de Musicalworld Award gewonnen voor beste mannelijke hoofdrol voor zijn rol als Sweeney Todd in de Sondheim-musical Sweeney Todd. Het is meteen ook de derde Musicalworld Award voor deze productie, nadat de productie zelf werd bekroond tot beste kortlopende productie, en Marjolein Teepen de award voor beste vrouwelijke bijrol verzilverde..

Andere genomineerden waren Alex Klaasen (tegenspeler van René van Kooten in Kiss of the Spider Woman) en de bekende Nederlander-vertolkingen van Paul Groot (Robert Long) Stefan Rokebrand (Chez Brood) en Xander van Vledder (Willem Ruis de Show van zijn Leven)

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sweeney Todd

Musicalnieuws

Producent: Stichting Zonnehuis Muziektheater
Jaar: 2016
Genre: Klassieker

Meer info? Klik hier