Sing a Long Valentijn met musicalsterren

Datum: 06-01-10


Bilderberg kasteel 't Kerkebosch in Zeist biedt op 14 februari een romantische invulling van Valentijnsdag aan. Tijdens een exclusief viergangen diner zingen musical sterren jouw liefdeslied.


Maud, die bekend werd van Idols 2, Sterren dansen op het ijs en naast haar carriere in de popmuziek ook in de musicals Roodkapje en de Gelaarse Kat speelt, zingt samen met Roy van Iersel (Tarzan, Joseph) en Carolina Dijkhuizen (Aida, Lion King) de mooiste en meest ontroerende love songs.

Je kunt zelf een song met een speciale betekenis aanvragen en zo je geliefde op een unieke en liefdevolle manier verrassen.
Maak van Valentijnsdag 2010 een onvergetelijke dag en neem je partner mee naar Bilderberg Kasteel ’t Kerckebosch voor een 'Sing along Valentine'.
Nog nooit was jouw Valentijnsdag zo romantisch!

Kijk voor meer informatie op http://www.shows-events.nl of http://www.bilderberg.nl/arrangementen


reacties

06-01-10 @ 19:28
Dit is geen nieuwsbericht...dit is reclame smile


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Carolina Dijkhuizen

musical

Geb.datum: 31-3-1980

Meer info? Klik hier