Solo’s Vincent de Lusenet en Lisa Berendse in Haarlem

Datum: 25-01-14


Vincent de Lusenet en Lisa Berendse verzorgen beiden een voorstelling op maandag 3 februari 2014 in de cyclus Sterren op het Station.Na eerder o.a. Tony Neef, Renée van Wegberg, Hilke Bierman en Operaetcetera, brengen op 3 februari John Kraaijkamp Musicalaward-winnaar Vincent de Lusenet (2010 - beste mannelijke bijrol voor zijn rol in the Full Monty) en Musicalworld genomineerde (2011 Doorbraak voor haar rol in Spring Awakening) Lisa Berendse hun soloprogramma's. Vincent de Lusenet speelde onder andere mee in Beauty and the Beast, Honk, twee versies van Fame, Grease en Petticoat. Lisa Berendse studeerde net als Vincent af aan de Frank Sanders Akademie in Amsterdam. Zij was naast in Spring Awakening ook te zien in Bernarda Alba en Jesus Christ Superstar.
Deze avond brengt u de soloprogramma's van beide artiesten. Voor de pauze speelt Lisa haar 'Sporen van Geluk', een perfecte match met de stationslocatie. Het is een korte muziektheatervoorstelling met spitsvondige teksten van Max Roije en easy listening songs van Hilmar Leujes. Een verhaal waarin het station en de treinen paradoxaal worden gebruikt voor veel grotere zaken in het leven.

Vincent gaat met zijn 'ZinGtuigelijk' op zoek naar de connectie tussen muziek en emotie. Op ludieke en geheel eigen wijze neemt Vincent zijn publiek mee terug naar zijn muzikale roots waarbij hij het niet schuwt om uw en zijn eigen zintuigen op een creatieve manier te gebruiken, en daarmee zijn uiterst gevarieerde repertoire aan u te laten horen. Hoe? Gewoon lekker je zintuigen laten kietelen! Een avond met een lach en een traan!


'Sterren op het Station'
De artiest en zijn ambacht, dat is waar het bij 'Sterren op het Station' om gaat. Terwijl er buiten een wereld aan de bezoekers voorbij gaat, zijn zij binnen getuige van het muzikale talent wat Nederland te bieden heeft. Met het publiek boven op zijn neus heeft de artiest geen kans zich te verschuilen achter een groot decor of de techniek: Muziek in zijn puurste vorm op de meest bereikbare locaties van Nederland! Want zodra je de trein uitstapt, ben je ook op de plaats van bestemming aangekomen.


Het programma van 'Sterren op het Station' in Haarlem in 2014 ziet er verder als volgt uit:

3 maart 2014 – Edwin Schimscheimer & Yoran de Bont
6 april 2014 – Jimmy Hutchinson & Daan Smits
5 mei 2014 – Aangeraakt door Liefde
19 mei 2014 – The Jukeboxboys
2 juni 2014 – Carmen Sars & Silke Rosanne


NIEUW: Singer-songwriters op station Soestdijk!
16 februari 2014 – Linda Kreuzen & Collin Hoeve

Meer info en kaarten is terug te vinden op http://www.sterrenophetstation.nlreacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Vincent de Lusenet

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier