Sprookjesboom de Musical verlengd

Datum: 21-08-09


De looptijd van Sprookjesboom de Musical wordt wegens succes verlengd. Dit maakt Efteling Theaterproducties vandaag bekend.

De familiemusical die op 2 augustus in première ging is tot oktober te zien in Theater de Efteling. Milan van Weelden, Barry Beijer, Janneke Iking, Thijs van Empel, Amy Galatá en Steven Roox zetten een geweldige prestatie neer. Zij kruipen in deze musical in de huid van de Houthakker, Wolf, Roodkapje, Heks, Assepoester en Draak. De reacties van zowel het publiek, als de (vak)pers zijn lovend.

Telegraaf spreekt in haar recensie van een ‘kundig spel’ en vindt het ‘knap hoe de acteurs als het ware versmelten met hun sprookjespersonage.‘ De bekende musicalwebsites zijn ook vol lof.

Sprookjesboom de Musical is na de succesvolle musical The Sound of Music de zevende musical die in Theater de Efteling wordt gebracht. De titelrollen worden vertolkt door de bekende Sprookjesbosbewoners uit de populaire televisieserie Sprookjesboom. In Sprookjesboom de Musical beleven de Sprookjesbosbewoners een verrassend avontuur. De Sprookjesbosbewoners ontdekken namelijk een ‘echt mens’ in het Sprookjesbos – een houthakker - en vertrouwen het niet helemaal. Roodkapje vindt de houthakker aardig, Klein Duimpje wil net zo gi-ga-gantisch groot worden en Assepoester vind het leuk, zo’n stoere man in het Sprookjesbos. De houthakker gelooft niet in sprookjes. Heks en Wolf hebben een gemeen plannetje bedacht en de chaos is compleet als de houthakker de Sprookjesboom wil omhakken. Sprookjesboom de Musical is een vrolijke interactieve familiemusical en tot eind september exclusief te zien in Theater de Efteling.

Kijk voor meer informatie op http://www.sprookjesboom.com.


reacties

21-08-09 @ 14:17
Leuk! De kans dat ik ga wordt nu wel groter.


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Sprookjesboom de Musical


Producent: Efteling Theaterproducties
Jaar: 2009
Genre: Sprookje

Meer info? Klik hier

Milan van Weelden

musical

Plaats: Zoetermeer
Geb.datum: 12-12-1980

Meer info? Klik hier