Summer Nights met musical artiesten

Datum: 08-06-11


Het theaterconcert Summer Nights, gebaseerd op één van de populaire hitsongs uit de musical Grease is, na het succes van vorig jaar in het najaar drie keer exclusief te bewonderen in Steenbergen, Heerenveen en Deventer.

In september 2010 presenteerden musicalsterren René van Kooten, Kim-Lian van der Meij, Charly Luske, Roy van Iersel, Renée van Wegberg en Suzan Seegers een concertprogramma dat bestond uit de leukste musicalsongs én de meest zomerse pophits.
 Onder begeleiding van een professionele live band hebben de artiesten overbekende musicalsongs én zomerse pophits gezongen voor een dolenthousiast publiek.

Dit succes was voor Shows & Events een reden om door te gaan met het theaterconcert.
‘De artiesten stonden vorig jaar in het theater zonder script en verhaal en konden daardoor helemaal zichzelf zijn, dat is een compleet andere discipline dan musical en dat heeft hele humoristische, swingende én ontroerende momenten opgeleverd’, aldus producent Shows & Events.

In 2011 verlenen bekende musicalartiesten ook weer hun medewerking aan Summer Nights.
Zo zullen o.a. Jamai (Disney Sing a Long, Urinetown), John Vooijs (Tarzan, We Will Rock You), Charly Luske (Full Monty, We Will Rock You), Sophie Veldhuizen (Anatevka, Mary Poppins), Renée van Wegberg (Joseph and the amazing Technicolor Dreamcoat, Urinetown), en Maud (Roodkapje, Gelaarsde kat) hun opwachting maken.
Per avond zullen vijf artiesten hun favoriete songs vertolken met live band. In Heerenveen en Deventer zullen vier artiesten van te voren bekend gemaakt worden en de vijfde artiest is een zogenaamde Mystery Musical Guest.
Deze gastartiest, die ook een bekende musicalartiest zal zijn, wordt kort van te voren bekend gemaakt.

Inmiddels is de kaartverkoop gestart in Heerenveen en Deventer.
Vanaf juli zijn de kaarten in Steenbergen te koop.
Summer Nights is het volgende theaterconcert, na ‘Jesus Christ Superstar in Concert’, de productie die Shows & Events in april twee maal uitverkocht.
In het najaar zal het productiebedrijf naar alle waarschijnlijkheid wederom een bekende musical ‘In Concert’ produceren.
Kijk voor meer informatie op http://www.shows-events.nl


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Renée van Wegberg

musical

Geb.datum: 14-10-1984

Meer info? Klik hier