Talita Angwarmasse laatste winnaar van `de weg naar Fame`.

Datum: 26-04-07


Talita Angwarmasse wordt Mabel in de nieuwe Nederlandstalige versie van de musical Fame. Talita won donderdag 26 april de rol in het RTL 4-programma De weg naar Fame, dat na zeven afleveringen ten einde is gekomen.Talita is in het voorjaar van 2008 naast ondermeer Jim Bakkum, Kim-Lian van der Meij en William Spaaij, in de Nederlandse Fame te zien. In eerdere afleveringen was al te zien dat Juvani Richardson de rol van Tyrone binnensleepte en dat Daphne Flint als Serena te zien zal zijn. Hein Gerrits verdiende vorige week de rol van Schlomo.

Talita is momenteel te zien in Beatles in Concert, een productie van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Ze speelde het afgelopen seizoen de rol van ?Annette? in de musical Saturday Night Fever. Daarvoor zong ze in de musicals Miami Nights, Jesus Christ Superstar, Love me just a Little bit More. In de zomer van 2006 speelde ze rol van Mabel al in de productie Fame in Saarbr? Als zangeres/danseres was ze in diverse tv-programma?s te zien.

Producent Albert Verlinde over Talita: ?Je wordt geraakt door de stem van Talita. Als zij haar zangkunsten laat horen, word je even stil. Dat gebeurde ons tijdens de audities, maar ook bij de aansluitende opname van de single. Die was binnen no time achter de rug. Talita heeft al wat kilometers gemaakt in het vak en dat is te merken, maar door haar uitstraling past ze uitstekend bij de jonge honden van Fame.? 

Fame wordt geproduceerd door V&V Entertainment.reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Fame (2008)

musical

Producent: V&V Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Dans

Meer info? Klik hier

Talita Angwarmasse

musical

Plaats: Amsterdam

Meer info? Klik hier