Vervolg voor musical Hoe overleef ik mijn 1e zoen

Datum: 11-09-10
Bron: ANP


De musical Hoe overleef ik mijn eerste zoen? krijgt een vervolg. In het theaterseizoen 2011-2012 is de musical Hoe overleef ik met/zonder liefde? in de Nederlandse theaters te zien, meldde de producent Theater Familie vrijdag.

Net als de eerste musical is de nieuwe voorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van de succesvolle kinderboekenschrijfster Francine Oomen. De musical gaat volgens de makers over liefde en angst, vertrouwen en onzekerheid, vriendschap en verwachtingen''. De eerste voorstelling stond afgelopen theaterseizoen op de planken.
Francine Oomen heeft dertien delen van de Hoe overleef ik...-serie op haar naam staan. Er zijn inmiddels meer dan 2 miljoen boeken verkocht en de reeks staat al jaren bovenaan de lijst van de meest uitgeleende boeken in de bibliotheek. Er komt ook een tv-serie die is gebaseerd op de kinderboeken.

reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Hoe overleef ik (zonder) liefde?

musical

Producent: Theater familie
Jaar: 2011
Genre: Familie

Meer info? Klik hier