Vlaamse Annie in aantocht

Datum: 04-06-08


Vanaf 21 december te zien in Vlaanderen: de nieuwe grootse Music Hall-productie Annie. Met Marijn Devalck, Ann Van den Broeck, Sasha Rosen, Steve Beirnaert en... een nieuw, jong, nog te ontdekken Vlaams musicaltalent in de titelrol.
,


Na het fenomenale succes van Peter Pan en de Vlaamse Assepoester, gaat Geert Allaert Theaterproducties opnieuw voor een grootse musical voor het hele gezin. De keuze is gevallen op de wegdroom-klassieker 'Annie'. Een volledig Vlaamse productie met een absolute topcast! Met o.m. Marijn Devalck, Ann Van den Broeck, Sasha Rosen en Steve Beirnaert. Wie de titelrol vertolkt wordt bepaald door een nationale zoektocht naar de perfecte Annie. De musical is vanaf 21 december te zien in Gent, Antwerpen, Oostende en Hasselt.

Ze laat zich niet doen, heeft een bos rode krullen en wacht nog steeds op haar ouders. Wie kent Annie niet? Het roodharige weesmeisje is één van de meest geliefde musicaliconen uit de geschiedenis van Broadway! Haar emotionele zoektocht naar haar ouders kan je volgend seizoen opnieuw beleven in een uitmuntende Vlaamse versie!

Annie brengt haar dagen door in een weeshuis onder het harde regime van directrice Miss Hannigan in de hoop ooit haar ouders terug te zien. Bij toeval wordt Annie uitgenodigd bij de miljonair Warbucks. Het wordt een bezoek dat haar leven grondig zal veranderen. Voorgoed!

De Vlaamse Annie?
Om dit onsterfelijk verhaal naar Vlaanderen te brengen, werkt Geert Allaert opnieuw samen met de Nederlandse producenten Albert Verlinde en Roel Vente. Samen hebben ze al een indrukwekkende Vlaamse cast weten te verzamelen:

Marijn Devalck is de norse miljardair Oliver Warbucks, die de kerstdagen wat wil opvrolijken door eens een weesmeisje in huis te nemen. Ann van den Broeck is zijn lieftallige assistente Grace Farell die meteen valt voor de charme van Annie. Steve Beirnaert en Sasha Rosen spelen het gemene schurkenduo dat zich voordoet als Annie's ouders om de mooie beloning op te strijken.

Ondertussen is de zoektocht naar de talentvolle maar piepjonge actrice die Annie zal vertolken begonnen. Ergens in Vlaanderen loopt nu een nietsvermoedend meisje rond dat binnenkort de harten van elke musicalliefhebber zal veroveren. Waar ze ook is, we zullen haar vinden!

De regie is in de deskundige handen van John Yost, die ook o.m. tekende voor de musical Assepoester, die eerder dit jaar volle zalen trok in de Stadsschouwburg Antwerpen.

Annie - de ultieme kerstmusical om van te houden!
Laat deze eigenwijze krullenkop je hart (opnieuw) veroveren en zing uit volle borst mee met musicalklassiekers als Tomorrow” en “It's a hard knock life”!

Voor iedereen die ooit kind is geweest!


Annie - De Musical
Van 21 t/m 28 december in Capitole Gent
Van 2 t/m 11 januari in Stadsschouwburg Antwerpen
Van 20 t/m 22 februari in Kursaal Oostende
van 27 februari t/m 1 maart in Grenslandhallen Hasselt


Ticketprijzen (excl. reservatie- en verzendingskosten)
Golden Seats: 54 / 49 euro
Cat. 1: 44 / 39 euro
Cat. 2: 39 / 34 euro
Cat. 3: 34 / 29 euro
Cat. 4: 29 / 24 euro (enkel in Antwerpen, Hasselt en Oostende)
Dinner Seats: 79 / 56,5 euro (enkel in Gent en Antwerpen)


korting voor kinderen t.e.m. 12 jaar.
Voor voorstellingen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag geldt een weekendtoeslag van 5 euro.

Info en reservatie tickets
0900 69 900
http://www.musichall.be


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Annie Vlaanderen

musical

Producent: Musichall, Musical van Vlaanderen producties i.s.m V&V Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Familie

Meer info? Klik hier