Wanda Joosten vervangt Daisy Thys tijdens succesverlengingen van Annie

Datum: 09-02-09


Nadat ze eerder dit seizoen in de huid kroop van Tante Sidonia, vertolkt Wanda Joosten binnenkort een heel ander legendarisch personage: de diep gefrustreerde Miss Hannigan, eigenares van het weeshuis in de musical Annie.

Daisy Thys, die de rol momenteel vertolkt, kan de succesverlengingen in Capitole Gent en de Stadsschouwburg Antwerpen niet spelen. Maar met Wanda is zonder twijfel een waardige opvolgster gevonden.

Wanda Joosten: "Miss Hannigan is een soort anti-Sidonia: alles wat de één is, is de andere niet. Net daarom sta ik te popelen om in dit avontuur te springen. Om de ultieme moederfiguur Sidonia af te wisselen met de grootste kinderhaatster ooit!"


Wanda Joosten
Wanda Joosten schitterde eerder in o.m. Jesus Christ Superstar, My Fair Lady, Evita, Nonsens, They shoot horses, [WINDOWS-1252?]don’t they, Broadway Baby, Carmen en Musicals from the Heart. Als zangeres toont ze in o.a. Sol y Sombra haar veelzijdige interesse voor diverse muzikale stijlen. Maar Wanda staat ook al jaren in de revues van o.a. Luc Caals, Dirk Van Vooren, en Jan Van Dyke, en ze was in 2007 te zien naast Lulu Aertgeerts, Marijke Hofkens en Myriam Bronzwaar, in de heerlijke komedie Moeders. Sinds oktober tourt ze door Vlaanderen en Nederland als Tante Sidonia in de Suske en Wiske-musical De Circusbaron.

ANNIE: reeds meer dan 60.000 bezoekers
Sinds de première op 18 december hebben reeds meer dan 60.000 mensen genoten van de musical Annie. De goede recensies en de sterke mond-aan-mond-reclame deden de vraag naar tickets nog stijgen. Daarom zijn er succesverlengingen op 10 en 11 april in de Capitole Gent en van 21 tot en met 23 mei in de Stadsschouwburg Antwerpen. Het is tijdens deze verlengingen dat Wanda Joosten Miss Hannigan vertolkt.

Annie is ook nog te zien op 22 februari in Kursaal Oostende en van 27 februari t.e.m. 1 maart in de Grenslandhallen Hasselt. Daar schittert Daisy Thys nog als Miss Hannigan.

Annie - De Musical
22 februari in Kursaal Oostende
Van 27 februari tem 1 maart in Grenslandhallen Hasselt
Op 10 en 11 april in Capitole Gent (succesverlenging met Wanda Joosten)
Van 21 tem 23 mei in de Stadsschouwburg Antwerpen (succesverlenging met Wanda Joosten)


Ticketprijzen (excl. reservatie- en verzendingskosten)
Golden Seats: 54 / 49 euro
Cat. 1: 44 / 39 euro
Cat. 2: 39 / 34 euro
Cat. 3: 34 / 29 euro
Cat. 4: 29 / 24 euro (enkel in Antwerpen, Hasselt en Oostende)
Dinner Seats: 79 / 56,5 euro (enkel in Gent en Antwerpen)


korting voor kinderen t.e.m. 12 jaar.
Voor voorstellingen op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag geldt een weekendtoeslag van 5 euro.


Info en reservatie tickets
0900 69 900
http://www.musichall.be


reacties


Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Annie Vlaanderen

musical

Producent: Musichall, Musical van Vlaanderen producties i.s.m V&V Entertainment
Jaar: 2008
Genre: Familie

Meer info? Klik hier