Woodstock the Story

Datum: 26-10-12


Ruim 40 jaar na het muziekfestival Woodstock is de line-up live te horen in ruim 40 Nederlandse theaters. Met nummers van o.a. Janis Joplin, Joe Cocker, Jimi Hendrix, Tim Hardin, Crosby Stills Nash, Creedence Clearwater Revival, Santana, The Band, Jefferson Airplane, Melanie en The Who.

Producent New Entertainment probeert het Woodstockfestival te laten herleven met een theaterconcert met de titel Woodstock The Story. De liveband bestaat uit Martin van der Starre (bekend van o.a. Jesus Christ Superstar en We Will Rock You), Matthijs van Noort, Muriël te Loo, Thomas Meeuwis, David Aferiat, Kobus Groen, Tim Beudel en Door Raeymaekers. Laurens ten Den is de Master of Ceremony.

Woodstock The Story is te zien tot en met zaterdag 23 februari 2013 en gaat in première op zaterdag 10 november aanstaande om 20:15 uur in het Stadstheater in Zoetermeer.

"De show kent reeds een zeer succesvolle try-outperiode. We krijgen ongelooflijk veel reacties van mensen die zeggen dat het gevoel van de love & peace generatie hen op een humorvolle en ongedwongen manier onder de huid kruipt. Publiek blijkt zich tijdens de voorstelling volledig te verliezen in het gevoel én de emotie van de idealen van toen. Dat ervaren wij als een groot compliment, want dat was onze doelstelling", aldus regisseur, schrijver en acteur Laurens ten Den.

Muzikaal leider Matthijs van Noort vult aan: "De band bestaat uit buitengewoon goede musici van nu en klinkt tegelijkertijd authentiek. Uit de publieksreacties merken we dat het ons lukt het gevoel over te brengen waar dit prachtige repertoire om vraagt. Ze worden merkbaar overdonderd en belonen ons met staande ovaties."reacties

26-10-12 @ 12:58
Nou nou. Wel erg gek op zichzelf hè?
28-10-12 @ 19:24
Haha, inderdaad. Hier ga ik dus al op voorhand niet naar toe. wink


Reageer


Om gebruik te maken van enkele interactieve diensten van Musicalworld moet je in het bezit zijn van een digitale Theaterpas. Het gebruik van deze Theaterpas is gratis en geeft je ook de mogelijkheid om op alle websites die zijn aangesloten bij Theaterpas.nl in te loggen.Automatisch inloggen in de toekomst

Martin van der Starre

musical

Geb.datum: 11-9-1970

Meer info? Klik hier