Jeans 19, dag 10


De eerste week met try-outs zit erop. Ik heb er eigenlijk maar één woord voor: WOW!

WOW! WOW! WOW!

We begonnen deze week in Nieuwegein. Een uitverkochte zaal met een heel enthousiast publiek. De show ging erin als koek. Heerlijk

Daarna naar Vlaardingen. Ook een groot feest. Een paar weken geleden hebben we daar een promotie verzorgd en nog een groot deel van het publiek zover gekregen om onze nieuwe show te komen bezoeken. Zo te horen hebben we het goed gedaan en hebben we een fantastische avond neergezet. Alleen maar positiviteit!

Vrijdag was het de beurt aan Noordwijk. Een leuke, knusse zaal met ook weer een laaiend enthousiast publiek. Het wordt ons steeds meer duidelijk dat we een te gekke show in handen hebben. Wat een reacties. Wij moeten het natuurlijk goed doen op het podium, maar het helpt ons natuurlijk ook extra als we de mensen in het publiek hoorbaar bereiken.

En dan zaterdag in Alphen aan den Rijn. Jemig…deze week kon al niet stuk, maar dit sloeg alles. Wat zijn wij heerlijk het weekend ingegaan. Het dak ging er de hele week al vanaf, maar hier zijn ze het dak volgens mij nu nog aan het zoeken. Van de hele jonge kids en tieners tot de iets oudere onder ons hebben we iedereen van de stoel gekregen. En eigenlijk al vanaf de eerste seconde van de show was het feest. Het gejoel en applaus kwam naar ons toe en we hebben samen en met het publiek zoveel plezier gehad. Het was een TOP-avond.
Naderhand nog een Meet&Greet met ons publiek en gezellig samen dansen op de disco vloer…een aantal mensen vroegen zich af waar we de energie vandaan haalden na het uitvoeren van zo’n zware show. Daar is maar één reden voor: wij doen dit met zoveel plezier en krijgen daardoor zoveel extra energie, dat voor ons het feest na de show nog heel lang door kan gaan. Oké, ik geef toe, als je dan gaat zitten komt het niet meer goed en willen we alleen nog maar naar bed. Gelukkig mag dat dan ook!

Voor alle vrienden, familie, fans, publiek en theaters: Dank jullie wel voor een TOP-Week!

Heel veel liefs
Eileen
(namens de hele cast)