Audities bij Theatergroep SPOT (Z-H) voor My Fair Lady!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2009-07-22

SPOT start het nieuwe seizoen! Is dit een kans voor jou? Kom maar op, als je durft en doe auditie voor My Fair Lady!

Na in juni jl. een spetterende productie van ‘Into the Woods’ te hebben neergezet, is Theatergroep SPOT druk bezig voor komend seizoen (2009-2010) Eind augustus zullen de audities voor de nieuwe productie plaatsvinden en daarom zijn we op zoek naar mensen, die komend seizoen de groep willen komen versterken! Kun je onderstaande vragen bijna allemaal met ‘ja’ beantwoorden, lees dan goed door en reageer!

Wie zoeken wij?
Nou, misschien wel jou! Ben jij 16 jaar of ouder? Heb je iets met musicals? Heb je een aardige zangstem? Beweeg jij je wel een beetje prettig op de dansvloer? Heb je ervaringen op het gebied van theater? Lijkt het je fantastisch mee te spelen in een grote musicalproductie? Ga jij voor de volle 100% voor iets waar je achter staat? Dan ben jij SPOT-materiaal en ben jij één van de personen die wij zoeken!

Wat bieden wij?
Een professionele begeleiding op spel, zang- en dansgebied. Een seizoen van keihard en serieus werken, afgewisseld met de nodige gezellige momenten en plezier tijdens extra activiteiten. Bovenal: een leerschool op algemeen gebied, voor wat betreft de wereld van theater en in het bijzonder de musical.

Meld je nu aan en doe auditie voor Theatergroep SPOT!
Nieuwsgierig geworden? Dan moet je je zeker aanmelden voor de audities, die gehouden worden op 29 & 30 augustus en 4 september 2009. Als het allemaal goed loopt, gaan we komend seizoen het stuk ‘My Fair Lady’ instuderen en deze volgend jaar eind mei/begin juni op de planken zetten.
Geheel vertaald in het Nederlands door Seth Gaaikema en met vrolijke meezingers, zoals ‘Het Spaanse graan’ en ‘As het effe kan’, zal deze musical ook weer een pareltje worden op de lijst van gespeelde stukken van Theatergroep SPOT. En jij kan er dus bij zijn!

Hoe nu verder?
Simpel. Je stuurt voor 26 augustus a.s. een mailtje naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) o.v.v. je naam, je mailadres en ‘audities 2009-2010’. Je ontvangt dan een bevestiging en een mailtje met daarin alle informatie die belangrijk is om auditie te kunnen doen.
Je doet twee audities: één voor zang en spel en één voor dans. Voor zang en spel doe je alleen auditie en de dansaudities zullen in groepsverband worden afgenomen. De zang- en spelaudities zullen op 29 en 30 augustus worden gehouden en de dansaudities worden op vrijdag 4 september gehouden.

We hopen zoveel mogelijk aanmeldingen te mogen ontvangen en wie weet SPOT-ten wij jou dus wel komend seizoen bij Theatergroep SPOT!
Voor reacties, vragen en/of opmerkingen of meer informatie kun je ook gewoon mailen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address) 

Wie weet tot ziens!

Groeten,
Theatergroep SPOT

  [ # 1 ] 24 July 2009 07:44 AM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  350
Geregistreerd  2004-11-24

heb gemailt

  [ # 2 ] 14 September 2009 10:36 AM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2009-07-22

Er komt een extra auditieronde, want er zijn nog steeds mensen nodig. Op vrijdag 25 september wordt deze gehouden, mail ons voor meer informatie!

Theatergroep Spot

  [ # 3 ] 14 September 2009 10:56 AM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  350
Geregistreerd  2004-11-24

denk niet dat er nog veel mensen zullen komen

  [ # 4 ] 28 September 2009 07:27 PM
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2009-09-28

Ik had wel nog mee willen doen, maar zie het nu pas. Zucht.