Meespelen in de hilarische musical Wat Kan Beter!!!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  3
Geregistreerd  2009-11-06

We zijn gestart met de hilarische musical wat kan beter in Utrecht en zoeken nog spelers voor onze cast. Heb je zin en tijd om mee te doen?
Graag horen we van je of je zin hebt om een proeftraining mee te draaien.

Hieronder meer informatie over de musical en het traject.

Je kunt je aanmelden op de website via http://www.firstrow.nl/aanmelden.htm . De website van First Row Entertainment is http://www.firstrow.nl

OVER DE MUSICAL

Wat Kan Beter vertelt het verhaal van een groep mensen die aan het einde van hun leven zijn. Ieder van hen wordt geconfronteerd met de vraag: “wat kan beter?”.
Als ze daarop een antwoord hebben, mogen ze door naar “de volgende ronde”.
Terugkijkend komen ze erachter dat ze hun leven hebben laten bepalen door onbenulligheden en futiliteiten en wordt duidelijk wat ze met elkaar te maken hebben gehad.

DE PRODUCTIE

Wat kan beter is een muziektheaterstuk met veel humoristische en bewogen momenten of situaties.
Het is een volwaardige muziektheaterproductie waarbij de spelers de mogelijkheid krijgen om hun eigen rol uit te diepen en vorm te geven
Het basisscript, geschreven door Ralph Kaper, regisseur en componist, biedt een stevig raamwerk. Daarin kunnen spelers de scènes waar ze bij betrokken zijn uitwerken t.a.v. spel, cabaret, show, dans of acrobatiek. Uiteindelijk staat er een stevige muziektheaterproductie van 2 uur.

HET TRAJECT

Het traject bestaat enerzijds uit spel- en zangtrainingen en anderzijds uit regie-, zangrepetities en dansrepetities om het stuk te bouwen, dus eigenlijk een combinatie van prachtige optredens waar je in kunt schitteren en een leerzaam traject. Het traject wordt begeleid door professionele trainers. Deelname gaat op basis van contributie.

CAST EN ROLLEN.

We spelen met 2 casts, 2 van iedere rol.
Als 1 cast speelt, speelt de ander cast in het ensemble.
Spelers krijgen de gelegenheid om binnen het basisscript in verschillende scènes hun eigen kwaliteiten tot zijn recht te laten komen.


TRAININGSTRAJECT.

De trainingen zijn iedere dinsdagavond. Inloop 19.30. Training van 19.45-22.15 in Utrecht. De ene week is zang, de andere week spel en choreografie.


THEATER
Koepelzaal van theater Huis aan de Werf te Utrecht.

Speeldata:
17 t/m 20 juni 2010.


KOSTEN

Deelname gaat op basis van contributie 47,50 per maand.

Naast de repetities voor het stuk krijg je dus daarvoor ook extra zang-/speltraining om jezelf verder te ontwikkelen, en natuurlijk mooie theateruitvoeringen.

 

PROEFTRAINING.

Je kunt meetrainen met een proeftraining. Belangrijk is dat je van te voren hebt afgewogen of je er tijd en ruimte voor hebt en als je verder woont ook op langere termijn het vol kunt houden. Voor een proeftraining vragen we 10,00. Die wordt tevens verrekend met de contributie als je mee gaat doen.

 

Ralph Kaper

Theaterproducent, schrijver/componist, regisseur

First Row Entertainment

W: http://www.firstrow.nl (musicalfirma en productiehuis)

W: http://www.firstrowentertainment.nl (evenementenbureau)

W: http://www.talentenspringplank.nl (trainings-/coachingsbureau)

E: .(JavaScript must be enabled to view this email address)

M: 06 50 611 700

Correspondentieadres:

Oudegracht 181 B

3511 NE Utrecht

  [ # 1 ] 20 January 2010 01:41 PM
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  14
Geregistreerd  2009-08-04

IN JUNI GAAN WE LIVE MET DE MUZIEKTHEATERPRODUCTIE WAT KAN BETER
WIL JEZELF VERDER ONTWIKKELEN/ PROFILEREN EN SCHITTEREN OP HET PODIUM MELD JE DAN NU AAN VOOR EEN PROEFTRAINING http://www.firstrow.nl/aanmelden.htm

In juni zal het wervelende muziektheaterstuk Wat kan beter in theater Huis aan de Werf in Utrecht te zien zijn. Een muzikaal theaterspektakel gevuld met veel cabarateske, wervelende en emotionele momenten, mooie zangnummers en dansen.
Speciaal aan het stuk is dat de spelers voor een deel het stuk bouwen. Het basisscript, geschreven door theatermaker/regisseur Ralph Kaper biedt het raamwerk daarvoor. De spelers worden begeleid door een groot team bestaande uit Olaf van de Ven (cabaretier) t.a.v. cabaret/regie/toneelles Josefien Terburg (zangdocente en artieste) t.a.v zangles en zangcoaching, Ralph Kaper t.a.v. componeren/regie en productie) en debuterend choreograaf Just van den Bosch.
We gaan live met 2 casts van 8 spelers. Als 1 cast speelt, speelt de andere cast in het ensemble.
Er zijn rollen voor spelers die meer ervaring hebben met zang en rollen voor spelers die meer ervaring en/of affiniteit hebben met spel en/of dans.
Deze vorm (werktheater) is een unieke manier om jezelf breed en diep te ontwikkelen. In juni sta je dan op de planken in een stevige theaterproductie met prachtige kostuums.

Woon je in de regio Utrecht? Heb je iedere dinsdag tijd van 19.30 - 22.15 om bij de wekelijkse training aanwezig te zijn? Kun je het hele traject afmaken? Dan kun je je aanmelden voor een proeftraining. In de proeftraining testen we ook meteen wat je aankan op het gebied van spel/zang en dans.

Deelname gaat op basis van contributie. De contributie is 47,50 per maand. Daarbij inbegrepen de coaching/lessen en we bieden de mogelijkheid dat je kunt schitteren in een prachtig stuk met mooie kostuums in een stadstheater in Utrecht.

Meer informatie vind je op de website van First Row Entertainment http://www.firstrow.nl 
 
 
Meer informatie:
Contactpersoon: Ralph Kaper
Tel: 06 50 611 700
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Site: http://www.firstrow.nl