Mannen gezocht van 35-60 jaar voor `Candle In The Wind`, de musical
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2009-11-13

Het Groene Hart Musicals (GHM) is nog op zoek naar een mannen in de leeftijd van 35-60 jaar voor enkele grote rollen in de musical “Candle In The Wind”. Het betreft voornamelijk mannen met acteer talent. Zang en dans zijn voor deze rollen minder van belang.  GHM een nieuw initiatief, met als doel een hoogwaardige productie te realiseren. Dit wil niet zeggen dat vrouwelijk musicaltalent niet welkom is. De repetities starten in februari 2010 in het Evertshuis in Bodegraven. Tevens zijn ze op zoek naar sponsors en vrijwilligers zoals decorbouwers, kledingmakers, grimeurs en mensen die graag achter de schermen willen werken.

Heb je intresse in een rol of functie achter de schermen? Meldt je dan nu aan. Kijk op http://www.groenehartmusicals.nl voor meer informatie.

  [ # 1 ] 22 January 2010 03:11 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6522
Geregistreerd  2008-11-01

Ik vind de titel wel aanstekelijk. Ik heb ook al op de site rondgekeken wat het onderwerp van deze musical is. Omdat Candle in the Wind is geschreven door Elton John / Bernie Taupin, zou het een musical met liedjes van Elton John kunnen zijn. Maar het liedje Candle in the Wind gaat natuurlijk over de manier waarop Marilyn Monroe is neergezet door/in de media en uitgebuit door de mensen om haar heen, waar zij niet tegen opgewassen was.

En het kan ook over Lady Di gaan n.a.v. de 1997-versie.