Stichting Grimm zoekt ensemble leden voor nieuwe productie
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  2
Geregistreerd  2010-03-21

Voor onze 2e productie. Een “nieuwe” muzikale productie “Liefde zoals bedoeld” zijn wij nog op zoek naar ensemble leden (m/v) vanaf de 18 jaar. Die ons team willen komen versterken. Stichting Grimm is een initiatief waar wij op een werkende wijze naar een productie toewerken. In een paar maanden tijd willen wij een compleet nieuw muzikaal project neerzetten en zoeken daar nog enthousiaste mensen voor die graag willen meedenken en meewerken aan ons project. Er hoeft voor dit project geen bijdrage betaald te worden en het betreft een Semi-prof produktie.

Deze productie staat onder leiding van een prof regisseur: Manon Stafford en muzikale leider: Merel Martens. Vanaf de 3e week van oktober zullen wij dan 5 tot 6 voorstellingen in verschillende theaters in de Randstad spelen. Om zo met ons project naar buiten te treden. Wij repeteren op en vrijdag aan: basisschool de Fontein’  Steenuillaan 2, 2496 PN, Ypenburg.

Voor de auditie vragen wij je 1 nummer voor te bereiden. Je kunt hier de bladmuziek voor meebrengen of het nummer op cd meenemen. Je kunt reageren tot en met 24 mei 2010. Graag willen wij vragen een cv + foto te sturen naar: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Voor meer informatie over het verhaal en castleden kun je kijken op: http://www.stichtinggrimm.nl

Voor vragen kun je mailen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)

  [ # 1 ] 13 May 2010 12:19 PM
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  182
Geregistreerd  2009-05-04

Voor degenen die, net als ik, zich afvragen waar het is: Op de website van Grimm vond ik uiteindelijk de informatie dat deze stichting in Den Haag zit.

Tip voor iedereen die in deze forums oproepen plaatst - zeg er even bij waar repetities en voorstellingen zijn, dan weten mensen of het voor hun interessant kan zijn.