Mike Tyson: live-show in Brussel 2014
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Mike Tyson live in Koninklijk Circus op 3 april 2014
Tyson vertelt zijn verhaal live op de planken, onder regie van Spike Lee

Bokslegende Mike Tyson, drievoudig wereldkampioen in het zwaargewicht, komt op 3 april voor een eenmalig optreden naar België. In het Koninklijk Circus in Brussel vertelt hij zijn persoonlijke verhaal in een show onder regie van niemand minder dan Spike Lee. ‘The Undisputed Truth’ geeft een unieke inkijk in het leven van één van de meest legendarische boksers aller tijden. Kaartverkoop start vrijdag 13 september om 10.30 uur.

Humorvol, emotioneel en confronterend
In de spoken-word voorstelling ‘The Undisputed Truth’, die ondersteund wordt met bijzondere videobeelden, doet Mike Tyson voor eens en voor altijd zijn eigen verhaal uit de doeken. Niet alleen de gekende hoogtepunten, maar ook zijn afkomst, zijn drama’s en zijn persoonlijk leven komen aan de orde. Het publiek krijgt antwoorden hoe hij de top bereikte, om er vervolgens ook weer keihard af te donderen. Spike Lee tekent voor de regie van de show, waarbij naar afloop, voor het selecte gezelschap VIP-kaartkopers, nog een extra sessie plaatsvindt om persoonlijk vragen te stellen aan Iron Mike.

Na een succesvolle ‘first match’ op Broadway en een tour door de Verenigde Staten komt Mike Tyson ook naar Brussel. Het belooft een memorabele avond te worden: “this riveting one-man show goes beyond the headlines, behind the scenes and between the lines to deliver a must-see theatrical knockout”, aldus Tyson c.s..

Voorverkoop
De kaartverkoop voor het optreden van Mike Tyson in het Koninklijk Circus start op vrijdag 13 september om 10.30 uur via http://www.cirque-royal.com, 02 218 20 15 en FNAC

MIKE TYSON = THE UNDISPUTED TRUTH IS GEEN BOKSWEDSTRIJD EN IS EEN ENGELSTALIGE VOORSTELLING.

Internet: http://www.tysonontour.com

https://www.youtube.com/watch?v=k2OFWWdv8ao

  [ # 1 ] 12 September 2013 06:13 PM
Avatar
Alternate
RankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  339
Geregistreerd  2010-02-07

En een dag later, 4 april in Carré Amsterdam.

Vrijdag 13 september a.s. om 10.00 uur start de algemene verkoop van een bijzondere voorstelling die volgend jaar in Koninklijk Theater Carré zal staan.

Mike Tyson - The Undisputed Truth


Bokslegende Mike Tyson, drievoudig wereldkampioen in het zwaargewicht, komt voor een eenmalig optreden naar Nederland. In Koninklijk Theater Carré vertelt hij zijn persoonlijke verhaal in een show onder regie van niemand minder dan Spike Lee. ‘The Undisputed Truth’ geeft een unieke inkijk in het leven van één van de meest legendarische boksers aller tijden.

Vrijdag 4 april 2014 - 20.00 uur
Toegang * € 55,- € 65,- € 75,-


Tevens zijn er twee verschillende VIP pakketten te verkrijgen voor deze voorstelling. VIP1 bevat een 1e rangskaart, een meet & greet met Mike Tyson en een gesigneerde foto. Dit pakket kost € 150,-*. VIP 2 bevat een 1e rangskaart, een meet & greet met Mike Tyson, een gesigneerde foto en een gesigneerde bokshandschoen. Dit pakket kost € 250,-*.


Kaarten kunt u online bestellen via http://www.carre.nl, via de Carrélijn 0900 25 25 255 (ma t/m za 10.00u tot 18.00u en zo 12.00u tot 18.00u, € 1,30 p/g) of aan de kassa van Carré.