Suus zingt Toon
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Suzan Seegers zingt Toon Hermans in theater Joop Braakhekke

Op zaterdag 5 oktober aanstaande speelt Suzan Seegers - kortweg Suus - een extra voorstelling van SUUS ZINGT TOON in Next Door, het theater van Joop Braakhekke dat gevestigd is naast diens restaurant Le Garage in Amsterdam. Suus toert dit seizoen langs de Nederlandse theaters met een bijzondere hommage aan Toon Hermans, bestaande uit uniek, niet eerder gezongen repertoire dat gevonden werd in Toons archieven. De kleine theaterzaal van Next Door (60 stoelen) versterkt het intieme karakter van deze nummers. SUUS ZINGT TOON op 5 oktober is een opmaat naar de premièrevoorstelling op 9 oktober (Munttheater, Weert).

Suus speelde hoofdrollen in tal van musicalproducties maar is inmiddels ook als soloartiest doorgebroken. Met haar warme stem en sprankelende persoonlijkheid weet zij de harten van het publiek keer op keer te raken. Tijdens haar solotournee SUUS vertolkte de Limburgse vorig seizoen haar eigen repertoire en een enkel lied van Toon Hermans. Op veler verzoek wijdt zij nu een complete voorstelling aan haar beroemde streekgenoot. Bijzonder detail is dat geen enkel nummer van Toon voor Suus getransponeerd hoefde te worden naar een andere toonsoort.

SUUS ZINGT TOON is een productie van OpusOne en wordt geregisseerd door Frans Schraven. De muzikale leiding is in handen van Marc-Peter van Dijk.

Kaarten voor SUUS ZINGT TOON op 5 oktober kosten €17,50 en zijn te reserveren via .(JavaScript must be enabled to view this email address) of 020-6125034. De voorstelling vindt plaats om 20:30 uur in Theater Next Door (naast restaurant Le Garage), Ruysdaelstraat 48 in Amsterdam.

SUUS ZINGT TOON is in de regio Amsterdam ook te zien op
11 oktober | Schouwburg Amstelveen | http://www.schouwburgamstelveen.nl
16 november | Het Oude Raadhuis in Hoofddorp | http://www.demeerse.com
Kijk voor de volledige speellijst op http://www.suzanseegers.nl

http://www.opusone.nl

  [ # 1 ] 14 October 2013 05:35 PM
Avatar
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  110
Geregistreerd  2007-05-02

“Toon leeft dankzij Suzan Seegers” **** Dagblad de Limburger http://t.co/PJB64xfaCn

Show inmiddels 2x gezien. Ben nog steeds ondervde indruk.

Dit is geweldig!!!

  [ # 2 ] 17 October 2013 08:42 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6522
Geregistreerd  2008-11-01

Ik ben ook erg onder de indruk. Het materiaal van Toon vond ik nooit zo bijster interessant. Alex Klaasen deed mij beseffen dat het ook anders (interessanter) kan worden gebracht en Suzan is daarin de overtreffende trap. Grote klasse, hele mooie intieme muziektheatervoorstelling.

  [ # 3 ] 20 May 2014 04:45 PM
Avatar
Musical Ster
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  6522
Geregistreerd  2008-11-01

“Suus zingt Toon” gaat komend seizoen in reprise, vanaf 14 sept t/m eind januari 2015.