Auditanten gezocht voor Titanic - De Musical
change_status
Avatar
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  11
Geregistreerd  2012-01-22

Jubileumjaar 2016: Titanic - De Musical!

In 2016 bestaat Het Brabants Muziek-Theater 25 jaar. We vieren dit met een productie die zich hiervoor uitermate leent: een grote cast, veel benoemde rollen met eigen solonummers, veel ensemble werk, een groot orkest en uiteraard een meer dan indrukwekkend decor.

Eind september, begin oktober worden de audities gehouden. We zijn op zoek naar een cast van circa 50 zangers en zangeressen, die samen met ons aan boord van de Titanic stappen.

Ben jij die zanger of zangeres die op semi-professioneel niveau mee wil doen aan één van de grootste spektakels uit de recentere Musical geschiedenis? Ben jij niet bang om te schitteren op de grootste podia van Brabant voor een publiek van duizenden? Meld je dan aan voor de audities via de website.


Flyer


Over Het Brabants Muziek-Theater

Het Brabants Muziek-Theater is een amateurgezelschap dat al 25 jaar producties van hoog niveau brengt. De laatste 4 voorstellingen waren zelfs van semi-professioneel niveau. In de afgelopen jaren heeft het gezelschap al een respectabel aantal spelers opgeleid die nu professioneel werkzaam zijn bij onder andere Joop van den Ende.

Recente titels zijn onder andere Jesus Christ Superstar, Evita en Aida. Deze producties werden allemaal in de grotere Brabantse theaters gebracht. Gemiddeld worden 8 voorstellingen gespeeld, die vrijwel zonder uitzondering allemaal waren uitverkocht.

Naast de volwassenenafdeling kennen we ook nog het Kleintje BMT, waarin kinderen tot de tweede klas middelbare school meespelen. In 2016 brengen zij Peter Pan - de Musical. Het kleintje BMT bestaat dit jaar uit een cast van 49 kinderen

[ Gewijzigd: 11 September 2015 10:59 PM by orkest@brabantsmuziektheater.nl ]
   Handtekening   

Productieteam The Visit, the Musical.

  [ # 1 ] 08 September 2015 11:31 AM
Understudy
RankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  132
Geregistreerd  2011-08-17

Brabants Muziek-theater is een beetje op zijn retour. De titels zijn weinig verrassend en telkens als ik beeldmateriaal voorbij zie komen van de producties van de laatste jaren dan zie ik een kopie van producties van Stage Entertainment maar dan met minder middelen en nog steeds van amateuristisch niveau. Er wordt gepretendeerd dat er semi-professionele producties worden gemaakt en dat ze spelers ‘opleiden’ richting werken bij Joop van den Ende… De tijd heeft ze helaas ingehaald en men wordt voorbij gestreefd door theatermakers met professionals in het artistieke team die verder denken dan een kopie van de Broadway versie of Van Den Ende… En mensen opleiden tot het professionele vak…. Echt een lachertje.

  [ # 2 ] 11 September 2015 10:55 PM
Avatar
Toneelhulp
Rank
Totaal aantal Reacties:  11
Geregistreerd  2012-01-22

Iris,

Dank voor je feedback. Uiteraard heb je recht op je eigen mening. Gelukkig werden de vier laatste voorstellingen van Het Brabants Muziek-Theater steeds bezocht door meer dan 3.000 betalende bezoekers, dus het lijkt erop dat niet iedereen jouw mening is toegedaan.

Of je Titanic verrassend moet noemen? Het is in ieder geval een titel die niet zo vaak in de theaters te zien is.

Als je denkt dat we het beter kunnen (en moeten) doen, dan ben je van harte welkom om te komen auditeren.

[ Gewijzigd: 11 September 2015 10:57 PM by orkest@brabantsmuziektheater.nl ]
   Handtekening   

Productieteam The Visit, the Musical.