MusicalCamp 2016
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

In de afgelopen jaren heeft MusicalCamp een uitgebreid aanbod aan musical activiteiten ontwikkeld. Komend seizoen brengt ze het grootste aanbod uit haar geschiedenis.

MusicalCamp in Londen
Voor het eerst organiseert MusicalCamp een reis naar het Europese mekka van de musical: Londen’s WestEnd. Tijdens de meivakantie gaan deelnemers per vliegtuig naar Londen waar ze verschillende producties zullen bekijken en een workshop volgen in het hart van de Europese musicalwereld. Als dit iets voor jou is zal je nog even moeten wachten totdat er opnieuw een reis wordt aangeboden; binnen 24 uur na het openen van de inschrijvingen was de reis van dit seizoen al helemaal volgeboekt.

Zomerkampen
Voor de zomer van 2016 zijn er vier musicalkampweken te boeken via de site van MusicalCamp. Boek je và³à³r 1 oktober? Dan krijg je ook nog eens €100,00 vroegboekkorting. Naast het MusicalCamp is ook het DanceCamp dat afgelopen jaar voor het eerst plaatsvond een groot succes gebleken. Om die reden zijn er komend jaar twee weken DanceCamp. Indien je je và³à³r 1 oktober inschrijft voor DanceCamp krijg je €80,00 vroegboekkorting.

Workshopprogramma
Om ook de rest van het jaar de musicalliefhebber te geven wat ze wilt, heeft MusicalCamp een workshop programma opgezet. Deze begint komende zondag (13 september) met een workshop dans van Stanley Burleson in de theaterstudio Amsterdam. Voor slechts €19,50 krijgen de deelnemers een twee uur durende dansworkshop van deze grootheid uit de musicalwereld. Boeken gaat via de site van MusicalCamp. Er is slechts beperkt plaats, dus het als je mee wilt doen moet je je snel opgeven!

Theaterseizoen
Eveneens start op 13 september het theaterseizoen van Ramaekers Entertainment, het overkoepelende bedrijf achter MusicalCamp en DanceCamp. Op die dag zullen tientallen kinderen, jongeren én volwassenen auditie doen voor de musicalconcerten die komend seizoen te zien zijn in het theater. Met ‘Best of Musical’ en ‘The Sound of Christmas’ brengt Ramaekers Entertainment twee van haar klassiekers terug in het theater. Ditmaal in een nieuw jasje. De cast bestaat wederom uit deelnemers van MusicalCamp, ondersteund door dansers van DanceCamp. Naast bekende solisten zal er dit jaar ruimte zijn voor het toptalent uit de eigen gelederen van het bedrijf. Studenten van vakopleidingen en andere toptalenten krijgen de kans om als solist naast bekende artiesten te staan.

Meer informatie over MusicalCamp, de workshops, producties of Londen reis? Ga naar http://www.MusicalCamp.nl

[ Gewijzigd: 12 January 2016 12:53 PM by Jeroen ]
  [ # 1 ] 12 January 2016 12:53 PM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Naast Freek Bartels nu ook Celinde Schoenmaker op MusicalCamp

West End musicalactrice Celinde Schoenmaker zal komende zomer les geven tijdens MusicalCamp. Ze komt tijdens de eerste en derde zomerkampweek speciaal overgevlogen vanuit Londen. Dit maakt Celinde via een youtube video bekend.

Momenteel is Celinde in Londen te zien als ‘Christine’ in the Phantom of the Opera van Andrew LIoyd Webber. Celinde studeerde musicaltheater aan Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Na haar afstuderen was ze te zien in o.a. Love Story. In Londen speelde ze de rol van ‘Fantine’ in Les Miserables.

Celinde wordt gezien als misschien wel de grootste Nederlandse musicalster van dit moment. Het is dan ook niet gek dat dit megatalent haar plek op West End heeft veroverd.
Komende zomer vliegt ze op haar vrije dagen op en neer naar Brabant om de deelnemers van MusicalCamp een masterclass liedinterpretatie te geven. 


Wil jij les krijgen van Celinde ? Geef je snel op via http://www.MusicalCamp.nl

https://www.youtube.com/watch?v=8MBfJzhCfiY