In tha zone in Rotterdam
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Stichting de Ontbranding heeft met deze multiculturele multimediale Hip-Hop voorstelling de afgelopen tijd volle zalen getrokken in zowel Amsterdam (m-lab) als Rotterdam (Hal4). Nu gaan we een tournee langs de Rotterdamse Locale Culturele Centra houden.

Die komt op vanmiddag (14 mei) om 15u30 in lcc Klooster (Afrikaanderplein), vrijdag 16 mei om 19u.naar Wijktheater Musica (Overschie) en op vrijdag dertig mei om 15u30 naar Lcc Lombardijen.

“In Tha Zone” is een dynamische voorstelling die door zijn (hoofdzakelijk Rotterdamse) spelers ,schrijvers en regisseur geankerd in Rotterdam.  Door het vorm en dito taalgebruik sluit het nauw aan op de Rotterdamse straat cultuur.

In tha zone is een voorstelling geworden met een meeslepend en rauw verhaal (rapper loyd wil zijn comeback door zich neer te gaan zetten als echte gagster rapper maar hij heeft iets wat echte gansta’s niet hebben).
Heel veel urban arts: streetdance, break-dance, rap, spoken word, ect.
Live DJ met pompende hip-hop beats
Een constante versmelting van Beeld, geluid en spel
In Tha Zone is een voorstelling die jongeren aanspreekt die normaal gesproken niet snel daar toneel zouden gaan. Het is een voorstelling die aansluit bij de leefwereld van veel jongeren en die thema’s waarmee zij vaak worstelen. En de reacties, ook specifiek van jongeren, zijn tot nu toe altijd bijzonder goed geweest.

introductie filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=OfvcKfMtmz0

https://www.youtube.com/watch?v=3wUUxRZ39FE