Studenten schitteren in Rozentheater
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Van dinsdag 27 t/m zaterdag 31 mei 2008 is het Rozentheater in Amsterdam het terrein van de studenten van de MBO-kunstopleidingen van het ROC van Amsterdam. De opleidingen Dans, Muziek en Theater (Artiest) en Art & Design (Mediavormgever) werken dan in het Rozentheater en presenteren zich op vier avonden, die leidt tot een spetterende finale op zaterdag 31 mei. Een vakjury, die elke avond acts selecteert, bepaalt zo het eindprogramma.

De opleiding Art & Design richt een expositie in met eigen werk, resultaten van een project o.l.v. kunstenares Barbara van Loon en een speciaal voor de gelegenheid gemaakte wandschildering, te bezichtigen van dinsdag t/m zaterdag.

Aanvang van de avonden is 20.00 uur (geen pauze in het programma). Kaarten kunnen worden gereserveerd via de kassa van het Rozentheater: 020-6207953 en kosten € 5,00. Voor de laatste avond is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, deze kaarten kosten € 7,50.

Programma:
Dinsdag 27 mei: 2e jaar Dans
Woensdag 28 mei: 1e jaars Theater en 1e jaars Muziek
Donderdag 29 mei: 3e jaars Dans
Vrijdag 30 mei: 2e jaars Theater en 2e jaars Muziek
Zaterdag 31 mei: finale met hoogtepunten van de voorgaande avonden.

De kunstopleidingen van het ROC van Amsterdam zijn gevestigd aan de Korte Ouderkerkerdijk 5 in Amsterdam (zie ook http://www.rocva.nl). De opleiding Dans bestaat nu bijna 4 jaar, Muziek, Theater en Art & Design bijna 2 jaar. Hoewel er nog geen afgestudeerden zijn (behalve Dans), hebben de opleidingen toch de behoefte de buitenwereld kennis te laten nemen van de artistieke prestaties van de studenten. Om de optredens beter tot hun recht te laten komen is gekozen voor een professioneel theater en het voornemen is deze presentaties jaarlijks te laten terugkeren. De acts van de artiesten zijn te boeken via het eigen impresariaat “KunstcontAct” (http://www.rocva.nl/kunstcontact).

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”