Nieuwe Kabouter Plop show: Het Bezoek van Pinki
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

[persbericht]
Vanaf 4 oktober brengt Studio 100 een nieuwe de Kabouter Plop show naar de Nederlandse theaters. In de familievoorstelling ‘Het Bezoek van Pinki’ beleven Klus, Kwebbel, Lui en natuurlijk Kabouter Plop een nieuw avontuur.

In ‘Het Bezoek van Pinki’ zien we oude bekenden terug uit de Kabouter Plop speelfilm ‘Plop en de Pinguïn’. Omdat ze niet weten waar ze hem moeten posten, gaan onze kaboutervrienden een brief brengen aan Kabouter Pruts die aan de rand van het bos woont. Ze komen in een wonderlijk laboratorium, waar een hele speciale uitvinding staat, namelijk een Reismachine. Als Pruts onverhoopt weg moet, proberen Klus en Kwebbel stiekem Kwebbels geliefde Snorre van de Zuidpool naar hier te halen. Alleen verloopt dit niet zoals het zou moeten. In plaats van Snorre is daar namelijk Pinki de Pinguin. Dan verdwijnt Lui en gaat de machine ook nog eens stuk. Of dit allemaal nog goed komt …. ? Dat is te zien in het theater!

Kabouter Plop
De tv-serie Kabouter Plop van Studio 100 is al meer dan tien jaar te zien bij .(JavaScript must be enabled to view this email address). Naast de tv reeks werden zes speelfilms uitgebracht en waren de populaire kabouters al met negen eerdere succesvolle theatertournees te zien. Rondom Kabouter Plop verschenen vier stripboeken en een vijftal cd’s. Hits als het Ploplied en de Kabouterdans stonden maandenlang in de Mega Top 100. In België beheert Studio 100 een drietal pretparken met de naam Plopsaland. In 2009 zal Plopsaland ook in Nederland (bij Coevorden) haar deuren openen.

De Plop Show ‘Het Bezoek van Pinki’ is vanaf 4 oktober te zien door heel Nederland en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Kijk voor een actuele speellijst en meer informatie op http://www.studio100.nl.