MPG brengt the Who’s Tommy
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

Musical Producties Gelderland (MPG) brengt The Who´s meesterwerk: “Tommy”

Na de wervelende en uitermate succesvolle vertolking van ”The West Side Story” in oktober 2007 met vier uitverkochte voorstellingen in schouwburg Amphion te Doetinchem, brengt MPG in februari haar volgende productie: The Who’s Tommy.

Op 6, 7 en 8 februari 2009 zal MPG opnieuw het dak van Amphion eraf zingen - en spelen.

In deze energieke rockopera volgen wij de kleine jongen Tommy op zijn weg naar volwassenheid, wat in zijn geval zeker niet zonder obstakels is. Op jonge leeftijd krijgt hij enkele afschuwelijke traumatische ervaringen voor zijn kiezen, waar hij op dat moment nog niet tegen opgewassen is.

Onbegrepen als hij zich voelt in de bizarre grote mensen wereld sluit hij zich steeds verder af van de realiteit en creëert zo zijn eigen werkelijkheid. Wanneer hij later wordt gezien als de “Pinball Wizard”, zal het publiek worden geconfronteerd met hun eigen gevoeligheid voor media en massahysterie. Hoe gaan wij en Tommy hiermee om???

Een grote cast van 50 spelers, ingenieuze vormgeving en een heuse live rockband zullen ervoor zorgen dat het publiek een onvergetelijke voorstelling beleefd.
De rol van de volwassen Tommy wordt vertolkt door Floris Jansen uit Doetinchem. Regisseur is Jasper Korving (Nijmegen), Gerben Kruisselbrink (Winterswijk) is de dirigent en de choreografie is in handen van Marianne Veldkamp (Aalten). Alle decors en kostuums zijn volledig in eigen beheer vervaardigd.

Kaarten zijn te verkrijgen via de kassa van schouwburg Amphion, telefoon 0314-349541. Of via internet http://www.amphion.nl .                                                           

Speciaal voor de mannen heeft MPG een geweldig aanbod: speelt u met de gedachten om als zanger/acteur deel uit te maken van MPG, neem dan snel contact op met productieleider Frans ten Velde: 06-50573742. Als u zich na deze productie voor een kennismakingsperiode aanmeldt, dan mag men gratis de generale repetitie op donderdagavond 5 februari bijwonen. Tevens zal hen een uniek kijkje achter de schermen worden aangeboden.

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”