Stichting Showkids presenteert…
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  4
Geregistreerd  2008-08-30

The costumes, the scenery, the make-up, the props…

Een bekende zin uit een nog bekender lied. Stichting Showkids Jeugd Musical Ensemble brengt in 2009 een geheel nieuwe productie: ‘There’s no business like showbusiness…’.

Showkids’ There’s no business like showbusiness vertelt het verhaal van Milou. Milou wilt graag een musicalperformer worden, daarom doet ze mee aan een grote landelijke auditie. Maar als Milou aan het repeteren is krijgt ze last van faalangst en ziet ze de auditie helemaal niet zitten. Als ze die nacht in bed ligt wordt ze bezocht door drie geesten: Aria, Pirowet en Reggie. Deze drie bijzondere dames leren Milou alle fijne kneepjes van het vak. Milou wordt meegenomen op een droomvlucht door musicalland en komt terecht in bekende en minder bekende musicalscène’s.

De hoofdrol van Milou wordt vertolkt door de 11-jarige Melissa Smoorenburg. De 5 grote bijrollen worden tijdens de première vertolkt door de 9-jarige Lindy Kloppenburg (Aria), de 12-jarige Raquel Smoorenburg (Reggie), de 19-jarige Naomi de Vlas (Pirowet), de 10-jarige Daan van Dreumel (Timon, Roger, Ciske ea) en de 15-jarige Nadia van Kooij (Pumbaa & Miss Hannigan).

Aan deze productie werken kinderen in de leeftijd van 8 tot 22 jaar, waaronder kinderen die al eerder ervaring op hebben gedaan bij Showkids of in professionele musicals als Ciske de Rat en Pinokkio.

There’s no business like showbusiness zal op 1 februari 2009 in Wageningen in première gaan en zal vervolgens gaan rondreizen door heel nederland. De volledige speellijst is te vinden op http://www.showkids.nl onder voorstellingen.

Voor de première op 1 februari 2009 in de Junushoff te Wageningen zijn nog steeds kaarten beschikbaar. De kosten van een kaartje zijn 20 euro, inclusief garderobe & pauzedrankje, exclusief 1,25 extra kosten aan reservering etc. Kom kijken naar een leuke productie, waar onze kinderen keihard voor gerepeteerd hebben!

‹‹ MPG brengt the Who’s Tommy      RENT! ››