Ron Boszhard komt met nieuwe theatervoorstelling Pluk de lach
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  9622
Geregistreerd  2002-05-01

In 1990 zette Ron Boszhard zijn eerste stappen op het toneel door deelname aan het Amsterdams Kleinkunst Festival waar hij de tweede prijs in ontvangst mocht nemen. Een jaar later volgde de Martini Cabaretprijs voor de meest talentvolle cabaretier. Het bleek het begin van een succesvolle carrière, waarin hij voornamelijk televisiewerk verrichtte, maar daarnaast graag uitstapjes maakte naar het theater en musicals. Pluk de Lach is de nieuwe theatershow van Ron Boszhard en is vanaf 18 september 2009 tot en met 1 april 2010 te zien in de Nederlandse theaters.        

Ron’s veelzijdige carrière vormt de basis voor zijn nieuwe theatershow Pluk de Lach. Aan de hand van een aantal hilarische tv-momenten uit de vele tv-programma’s van Ron (waaronder het met een Bronzen Roos van Montreux bekroonde ‘Pluk de Dag’) wordt een geweldige avond gecreëerd, waarin humor de boventoon voert. Met cabareteske liedjes, interactie met het publiek en live verbindingen met bekende Nederlandse artiesten uit de TROS stal. Hierdoor ontstaat een rijk gevuld programma met als rots in de branding: Ron Boszhard.

Pluk de Lach is van 18 september 2009 tot en met 1 april 2010 in de Nederlandse theaters te zien. Voor meer informatie over deze show kunt u kijken op http://www.ronboszhardproducties.nl en www.ruuddegraaf.nl.

   Handtekening   

“Yes we ggghhad…..a great freakin’ day!”