Audities musical De Jantjes
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  6
Geregistreerd  2007-07-24

De tweede musicalproductie van Thalia
Het is alweer een tijdje geleden dat we van ons hebben laten horen. Sinds de succesvolle voorstellingen van Jekyll & Hyde in november 2008 werkte ons team achter de schermen aan de voorbereidingen voor de volgende productie: de musical De Jantjes. We spelen deze musical in 2010 en u kunt nu al kaarten reserveren. Of natuurlijk meedoen met de audities,
want de cast is nog niet bekend…

Audities
Grijp je kans, auditeer en schitter in De Jantjes. We organiseren voor deze productie op zaterdag 9 januari 2010 open audities voor zang en spel. Wij zoeken voor diverse rollen en het ensemble naar zangers / acteurs (m/v) in de leeftijd van 15-55 jaar, bij voorkeur met zang- en/of spelervaring.
Na de open audities zijn er tweede en derde auditierondes op 16 en 23 januari. Tijdens deze rondes bepalen we wie welke rollen gaan invullen.
Als je mee wilt doen met de audities, moet je op alle drie de auditiedagen (9, 16 en 23 januari) tenminste één dagdeel beschikbaar te zijn.
Je kunt je tot 20 december aanmelden voor de audities. Dit doe je door het auditieformulier op de website in te vullen: http://www.musicaldejantjes.nl. Kijk onder het kopje ‘audities’. Daar vind je ook meer informatie over de beschikbare rollen.

Repetities
De repetities voor De Jantjes starten begin 2010 in Dordrecht en worden gehouden op zaterdag overdag.
En in mei en juni ook op maandagavond.