Auditities voor Stiles’ & Drewe’s Peter Pan
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Koté Koer kondigt met trots haar nieuwste musicalproject aan: Peter Pan.

Koté Koer vzw is de nieuwe Brugse musicalvereniging. Na het ongelooflijke succes van de musical [WINDOWS-1252?]‘Honk’, besloot het creatieve team achter dit verhaal over het Lelijke Eendje om een eigen vzw op te richten die streeft naar kwalitatieve producties met een professionele omkadering. Die omkadering bestaat hoofdzakelijk uit een gediplomeerde, gedreven crew en professioneel live orkest die liefhebbers van het genre een kans willen geven het beste van zich te geven in een kwalitatieve musical.

Zo’n start verdient een klepper van formaat en we zijn dan ook trots om te melden dat we een unicum te pakken hebben op Vlaamse en zelfs wereldbasis! De schrijvers van onze vorige productie Honk, Anthony Drewe en George Stiles, gaven ons als eerste de toestemming een vertaling te maken van hun productie van Peter Pan. Deze productie was enkel nog maar in West-End (Londen) te zien en in Denemarken, telkens in een professionele setting.
Wij brengen voor het eerst een versie met een amateurcast, weliswaar met professionele omkadering. Het hele gebeuren zal plaatsvinden in Brugge. Een hele zware uitdaging, maar deze fantastisch mooie en spectaculaire musical is het zeker en vast waard. Vliegende kinderen, dansende piraten, wilde Verloren Jongens, neuriënde zeemeerminnen en strijdende indianen staan garant voor een fantastische belevenis, terwijl een schizofrene Kapitein Haak het opneemt tegen de immer jonge Peter Pan. De liedjes zijn opnieuw oorstrelend en ook het stuk zelf zal niemand onberoerd laten.

We vliegen er meteen in en organiseren audities (vanaf 6 jaar) voor alle rollen op 16 en 17 januari 2010.

Meer info vindt u in de vorm van een auditieflyer en affiche in bijlage, met daarop alle nodige informatie. Breng ook zeker eens een bezoekje aan onze site: http://www.kote-koer.be


Kort samengevat:
AUDITIES PETER PAN (nieuwste musicalproductie van Koté Koer vzw)

Wanneer?
Zaterdag 16/01/2010
Zondag 17/01/2010

Adres
Gerard Davidsstraat 57
8000 Brugge

Wie?
Iedereen vanaf 6 jaar

Repetities?
Er wordt elke vrijdagavond en zondag gerepeteerd in de Gerard Davidsstraat 57 te Brugge

Voorstellingen?
De voorstellingen zijn gepland voor September 2011

Inschrijven?
Download het inschrijvingsformulier van http://www.kote-koer.be/ en stuur het ingevuld terug naar .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Contact: Matthijs Vandekinderen (Hogeweg 78, 8200 Sint-Andries, tel: 0498574027

  [ # 1 ] 19 November 2009 10:52 AM
Avatar
Broadway Ster
RankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  2666
Geregistreerd  2005-01-21

Jeroen - 19 November 2009 08:48 AM

De schrijvers van onze vorige productie Honk, Anthony Drewe en George Stiles, gaven ons als eerste de toestemming een vertaling te maken van hun productie van Peter Pan. Deze productie was enkel nog maar in West-End (Londen) te zien en in Denemarken, telkens in een professionele setting.

WOW! Wat een schitterend nieuws. Deze versie van het alom bekende Peter Pan verhaal is echt de beste versie die ik heb gehoord.

Brugge is binnenkort dus the-place-to-be…

  [ # 2 ] 20 November 2009 10:45 AM
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Nog maar even een linkje toevoegen naar de recensie van hun “Honk!”

Die voorstelling staat nog steeds hoog in mijn lijstje favorieten van dit jaar, ver boven grote nederlandse en buitenlandse producties.