Audities 1953 en De Gelaarsde Kat (Van Hoorne Theaterproducties)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

AUDITIES VAN HOORNE THEATERPRODUCTIES 2010-2011

De Gelaarsde Kat De Musical
1953 De Musical


Van Hoorne Theaterproducties is een Sliedrechts productiebedrijf dat nu ruim 5 jaar aan de weg timmert in de Nederlandse Theaters. Met als grootste succes de familievoorstelling Roodkapje de Musical, met ruim 40.000 bezoekers die tevens een nominatie in de wacht wist te slepen voor beste kleine musical. Van Hoorne Theaterproducties is een klein bedrijf en daardoor zeer betrokken bij zijn medewerkers. Vele van hen zijn al vanaf het begin werkzaam voor het bedrijf. Op dit moment speelt Hans & Grietje de Musical in de theaters en kent over het algemeen weer vooral uitverkochte zalen. Voor het theaterseizoen 2010-2011 zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste acteurs, die vol overgave het sfeervolle team van Van Hoorne willen komen versterken.


Gezocht:
Stagairs M/V De Gelaarsde Kat De Musical

De Gelaarsde Kat is een familieproductie die vanaf september 2010 langs de middelgrote en grote Nederlandse theater toert. De toer bestaat uit zo’n 70 voorstellingen. De hoofdrollen worden gespeeld door Maud (bekend van Idols en Roodkapje De Musical) en Geert Hoes (GTST, Costa en Piaff de Musical). De regie is in handen van Marcel Smid. Wij zijn opzoek naar stagairs die beschikken over een groot enthousiasme, een teamgevoel, een goede stem en redelijk tot goed kunnen bewegen.

Audities:  (voorlopig) Maandag 1 februari 2010

Gezocht:
Stagairs M/V 1953 De Musical

1953 De Musical is een nieuwe Nederlandse Musical die zich afspeelt tijdens de Watersnoodramp van 1953 die grote delen van zuid west Nederland onder water zette. De hoofdrollen van Dijkgraaf, Burgemeester en Brigadier worden gespeeld door Ben Cramer, Fillip Bolluyt en Marcel Smid. De regie is in handen van Bas Groenenberg. Wij zoeken stagairs die deze waardige musical kunnen versterken en vocaal zeer sterk zijn. Deze musical kent weinig tot geen choreografie. 

Audities:  (voorlopig) Maandag 1 februari 2010

Gezocht:
Hoofdrollen voor 1953 De Musical

1953 De Musical is een nieuwe Nederlandse Musical die zich afspeelt tijdens de Watersnoodramp van 1953 die grote delen van zuid west Nederland onder water zette. De hoofdrollen van Dijkgraaf, Burgemeester en Brigadier worden gespeeld door Ben Cramer, Fillip Bolluyt en Marcel Smid. De regie is in handen van Bas Groenenberg. De voordstelling speelt vanaf januari 2011 tot mei 2011. Repetities starten in december 2010. Voor deze musical zoeken wij nog een aantal kandidaten voor de rollen van:


Burgemeestersvrouw

-  Goede zangkwaliteiten
-  Goede spelkwaliteiten
-  35 — 55 jaar

Zoon van de Dijkgraaf

-  Goede zangkwaliteiten
-  Goede spelkwaliteiten
-  Stoer Nederlands type
-  25 — 35 jaar

Diverse Ensemblerollen M/V

-  Goede zangkwaliteiten
-  Goede spelkwaliteiten
-  25 — 45


Voor aanmeldingen voor de audities die plaatsvinden begin februari 2010 kunt u zich richten tot Van Hoorne Theaterproducties, t.a.v. Personeelszaken, Kubus 21, 3364 DFG, Sliedrecht. Of mailen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Stuur je motivatie en CV op voor 15 januari en je krijgt spoedig bericht. Geef hierbij aan voor welke productie en rol je auditie wilt doen.

Voor meer informatie http://www.VanHoorneTheaterproducties.nl, www.1953deMusical.nl