Audities Coming Out en Rolmodel (NJMT)
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Audities ROLMODEL en COMING OUT
Nationaal Jeugd Musical Theater — 17 januari 2010

De Musical Coming Out
De musical COMING OUT bewijst te meer dat liefde, jong noch oud, ras, cultuur of geaardheid, uiteindelijk altijd overwint én verbindt. Dat is niet alleen een droom, maar tegelijkertijd ook een boodschap. Maar wat, wanneer jouw grote liefde tegen alles in gaat wat jij van jongs af aan hebt geleerd en er meer moed vereist is om te zijn wie je bent…? COMING OUT is een nieuwe popmusical voor en door jongeren waarbij de thema’s homoseksualiteit, individualiteit en verschillen van culturen elkaar raken.

In navolging van wereldwijde hitfilms als o.a. Beautiful Thing, Summerstorm en Whole New Thing presenteert het Nationaal Jeugd Musical Theater dit seizoen de spraakmakende en baanbrekende jongerenvoorstelling COMING OUT, waarin thema’s als homoseksualiteit, individualiteit en cultuurverschillen elkaar raken én beraken. Een voorstelling die regelrecht aandacht vraagt van. en krijgt bij jongeren, maar ook discussie rondom deze thematiek op gang zal brengen. Kortom, een voorstelling die spreekt. COMING OUT is komend seizoen op diverse locaties in Nederland te zien.

Audities voor COMING OUT
De eerste cast van Coming Out is inmiddels samengesteld, en daarom zijn er nu audities specifiek voor de tweede cast.
Hiervoor roepen wij allochtone en autochtone jongens/ mannen van 14 tot 22 jaar en
meisjes/vrouwen van 14 tot 16 jaar op, om zich nu aan te melden.
De auditanten moeten voldoen aan de volgende eisen:
Danservaring show/jazz strekt tot aanbeveling
Een goede zangstem is een vereiste.
De repetities zijn op de vrijdagavond in de NJMT studio Zaandam
De kosten van deelname : 70,00 euro per maand.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de audities van Coming Out: stuur voor woensdag 13 januari 2010 een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Vergeet niet om je CV en enkele foto’s (bij voorkeur uit theaterproducties) mee te sturen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht of je uitgenodigd bent voor de audities. De audities vinden plaats op zondag 17 januari 2010 van 10:00 tot 17:00 uur in de NJMT studio op de Zomerdijk 12 in Zaandam.

De musical Rolmodel (Spitzen vs Sneakers)
Deze musical vertelt het verhaal van de zusjes Claire en Constance die door hun ambitieuze ouders tot grote hoogte worden gedreven. Ze kunnen beiden niet aan de eisen van hun ouders voldoen hetgeen uitmondt in rebellie bij de ene en een eetstoornis bij de ander. In deze musical gaan we in op de effecten van grote tv-talentenshows waarbij het lijkt alsof je in 1 dag wereldberoemd kan worden tegenover de balletwereld waar je voor een beetje succes keihard moet werken om een plekje te veroveren. De eisen die aan de meiden worden gesteld zijn niet haalbaar. Niemand voldoet aan de perfect gefoto-shopte foto’s in de glamourbladen en dat eist uiteindelijk zijn tol.

Audities Rolmodel (Spitzen vs Sneakers)
Hiervoor roepen wij meisjes/vrouwen van 14 tot 16 jaar op.  De auditanten moeten voldoen aan de volgende eisen:
Meisjes met een klassieke achtergrond
Meisjes met een affiniteit met streetdance
Een goede zangstem is voor beide disciplines een vereiste.
De repetities zijn op de zaterdag in de NJMT studio Zaandam
De kosten deelname:  70,00 euro per maand.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de audities van Rolmodel, stuur voor woensdag 13 januari 2010 een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Vergeet niet om je CV en enkele foto’s (bij voorkeur uit theaterproducties) mee te sturen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht of je uitgenodigd bent voor de audities.
De audities vinden plaats op zondag 17 januari 2010 van 10:00 tot 17:00 uur in de NJMT studio op de Zomerdijk 12 in Zaandam.

[ Gewijzigd: 02 January 2010 02:22 PM by Jeroen ]