Vervolg audities COMING OUT (NJMT) 7 februari
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

Vervolg audities COMING OUT Nationaal Jeugd Musical Theater — zondag 7 februari 2010

De Musical Coming Out
De musical COMING OUT bewijst te meer dat liefde, jong noch oud, ras, cultuur of geaardheid, uiteindelijk altijd overwint én verbindt. Dat is niet alleen een droom, maar tegelijkertijd ook een boodschap. Maar wat, wanneer jouw grote liefde tegen alles in gaat wat jij van jongs af aan hebt geleerd en er meer moed vereist is om te zijn wie je bent…? COMING OUT is een nieuwe popmusical voor en door jongeren waarbij de thema’s homoseksualiteit, individualiteit en verschillen van culturen elkaar raken.

In navolging van wereldwijde hitfilms als o.a. Beautiful Thing, Summerstorm en Whole New Thing presenteert het Nationaal Jeugd Musical Theater vanaf september 2010 de spraakmakende en baanbrekende jongerenvoorstelling COMING OUT, waarin thema’s als homoseksualiteit, individualiteit en cultuurverschillen elkaar raken én beraken. Een voorstelling die regelrecht aandacht vraagt van. en krijgt bij jongeren, maar ook discussie rondom deze thematiek op gang zal brengen. Kortom, een voorstelling die spreekt. COMING OUT is komend seizoen op diverse locaties en theaters in Nederland te zien.

Laatste audities voor hoofdrollen COMING OUT
Hiervoor roepen wij allochtone en autochtone jongens/ mannen van 14 tot 22 jaar en
meisjes/vrouwen vanaf 14 jaar, om zich nu aan te melden.
De auditanten moeten voldoen aan de volgende eisen:

Danservaring show/jazz strekt tot aanbeveling
Een goede zangstem is een vereiste.
De repetities zijn op de vrijdagavond in de NJMT studio Zaandam.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de audities van Coming Out: stuur voor vrijdag 5 februari 2010 een mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). Vergeet niet om je CV en enkele foto’s (bij voorkeur uit theaterproducties) mee te sturen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk bericht of je uitgenodigd bent voor de audities. De audities vinden plaats op zondag 7 februari 2010 van 10:00 tot 17:00 uur in de NJMT studio op de Zomerdijk 12 in Zaandam.