Audities NME en DAPA
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15

De maand maart staat bol van de audities voor jeugd-, voor- en vakopleidingen van de NME foundation. Voor ieder ambitieuze en getalenteerde jongere biedt de NME foundation een specifiek opleidingstraject aan. Onderstaand staat een overzicht van de opleidingen weergegeven, inclusief de verschillende auditiedata.

Opleiding - Leeftijdscategorie - Auditiedata (eerste ronde)- Bijzonderheden
NME Kids in Training - 8 tot 10 jaar oud - 20 en 21 maart 2010 - Lessen op zaterdagen
NME Kids on Tour - 10 tot 14 jaar oud - 20 en 21 maart 2010 -  Lessen op zaterdagen
NME Junior Academie - laatste twee jaar van de middelbare school -  20 en 21 maart 2010 - Lessen op zaterdagen
Dutch Academy of Performing Arts - 16 jaar en ouder - 13 en 14 maart 2010 - Voltijd mbo opleidingen


Voor meer informatie verwijzen wij u naar de websites http://www.nme-foundation.nl en http://www.musicalopleiding.nl. 

De NME foundation in Zoetermeer heeft heel veel mogelijkheden om jouw theaterdromen waar te maken! In maart kun je auditie doen om volgend jaar een opleiding te kunnen volgen die past bij jouw leeftijd en de kansen om je dromen waar te maken vergroot!

Ben je tussen de acht en tien jaar oud, dan kun je op zaterdagen komen trainen bij NME Kids in Training. Een jaar lang volg je iedere zaterdag met leeftijdsgenootjes lessen in zang, dans en spel. Aan het eind van het jaar speel je in het theater een voorstelling waarin jij in de schijnwerpers staat.

Ben je tussen de tien en veertien jaar oud, dan is er speciaal voor jou NME Kids on Tour. Op zaterdagen volg je een jaar lang lessen en workshops om uiteindelijk mee te kunnen spelen in een grote productie op een unieke plek in de openlucht. Vorig jaar speelden de deelnemers van NME Kids on Tour tijdens de zomervakantie tien dagen lang hun voorstelling op het Binnenhof in Den Haag.

Ben je bezig met de laatste jaren van je middelbare school, dan kun je terecht bij de NME Junior Academie. De NME Junior Academie is de vooropleiding waar je je kunt oriënteren en voorbereiden op een vakopleiding tot uitvoerend podiumartiest. Door middel van lessen in zang, dans en spel op zaterdagen ontwikkel je je talent en ervaar je hoe het is om op een theaterschool lessen te volgen. Als je de NME Junior Academie volgt en je rond, naast de eindexamen, ook de academie met voldoendes af, dan ben je voor het daaropvolgende jaar verzekerd van een plek in één van de opleidingen van de Dutch Academy of Performing Arts! 

Heb je je middelbare school inmiddels afgerond, of ben je dit jaar bezig met je eindexamen, dan kun je terecht bij de vierjarige voltijd vakopleiding de Dutch Academy of Performing Arts (DAPA). Deze mbo opleiding heeft vier verschillende opleidingen tot uivoerend artiest (zang, dans, spel en musical). Bij alle opleidingen krijg je training in zang, dans en spel en combineer je dit met een veelvoud aan praktijk ervaring.

Je kunt je nu nog opgeven voor de audities! Let op de audities voor NME Kids in Training, NME Kids on Tour en de NME Junior Academie vinden plaats op 20 en 21 maart 2010. De audities voor de Dutch Academy of Performing Arts zijn al in het weekend van 13 en 14 maart, dus wees er snel bij!

Voor meer informatie over de opleingen ga je naar http://www.nme-foundation.nl en http://musicalopleiding.nl. Voor vragen kun je altijd bellen naar 079 330 16 21 of een e-mail sturen naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).

Mocht je komen auditeren, alvast veel toi, toi, toi!

Met vriendelijke groeten,

NME foundation Ferry Hogeboom (Chief Marketing Officer)