De Jantjes - Stichting Thalia Theaterproducties
change_status
Avatar
Administrator
RankRankRankRankRankRankRankRankRank
Totaal aantal Reacties:  13756
Geregistreerd  2002-11-15


Stichting Thalia Theaterproducties is op zoek naar muzikanten voor haar nieuwe musicalproductie De Jantjes. De voorspeeldag is op zaterdag 8 mei 2010. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 mei aanmelden via de website http://www.musicaldejantjes.nl. De repetities starten in mei 2010 en de productie gaat in oktober 2010 in première in Theater Zuidplein.

Voor de live band van De Jantjes zoeken wij nog voor een aantal instrumenten enthousi­aste, gevorderde muzikanten. We zoeken vooral nog een accordeonist, fluitist en trombonist (m/v). De auditie-eisen zijn:

o       Je moet goed van bladmuziek en Prima Vista kunnen spelen
o       Je hebt ervaring op het podium en met samenspel
o       Je hebt gevoel voor het genre muziek van ‘De Jantjes’
o       Je bent beschikbaar zijn voor alle repetities en uitvoeringen
o       Je bent enthousiast en hebt humor

Op zaterdag 8 mei 2010 organiseren we een voorspeeldag. Aanmelden kan tot 1 mei op http://www.musicaldejantjes.nl. De repetities starten in mei. Tot de première op 30 oktober 2010 repeteren we 10 keer op zaterdagmiddag in Dordrecht.

De audities zijn open en alle musici kunnen zich dus aanmelden. De Jantjes is een semi-professionele productie. Dat betekent dat bandleden niet betaald krijgen, maar door mee te spelen wel podiumervaring kunnen opdoen.

De Jantjes gaat over Dolle Dries, Blauwe Toon en Schele Manus. Het zit deze heren de laatste tijd niet mee en om hun problemen te ontlopen, besluiten ze te tekenen bij de marine. Ze gaan voor zes jaar naar Indië. Als ze terugkomen, blijkt er nogal wat veranderd te zijn. Deze feelgood musical speelt zich af in de Amsterdamse Jordaan aan het begin van de 20ste eeuw. Houd je van Amsterdamse gezelligheid? Kom dan auditeren.

[ Gewijzigd: 06 May 2010 09:07 AM by Jeroen ]