Geef je op voor een zangworkshop met Daphne Flint en DJ Jansen!
change_status
Toeschouwer
Totaal aantal Reacties:  1
Geregistreerd  2010-03-11

Op vrijdag 26 maart zullen Daphne Flint en DJ Jansen (zie onder) een zangworkshop geven in buurtcentrum De Schakel in Vleuten. Onder hun ervaren en enthousiaste leiding zal er onder meer worden gewerkt aan een door de deelnemers zelf gekozen nummer waarbij de focus met name zal liggen op de interpretatie. Er kunnen maximaal 12 personen meedoen en de minimumleeftijd is 14 jaar.

Voor deze workshop zal er een selectie plaatsvinden via YouTube. Om mee te kunnen doen stuur je een mailtje met je naam, leeftijd en eventuele zangervaring naar .(JavaScript must be enabled to view this email address). In de mail zet je een link naar een filmpje op YouTube waarop duidelijk te zien en te horen is wat je kunt. Vervolgens krijg je uiterlijk vrijdag 19 maart bericht of je geselecteerd bent.  De workshop is van 19.00 tot 22.30 uur en deelname kost 95 euro.

——————————————————————————————————————————————————————

Daphne Flint studeerde van 1998 tot 2001 aan de Academie voor Musicaltheater van Frank Sanders. Na haar afstuderen debuteerde ze in 2001 in Grace, de musical. Hierna speelde ze onder meer in de musicals Saturday Night Fever, De Drie Musketiers, Nine en Grease. Ze is te horen op de kinder-cd Dromen door Nederland en ze zingt sinds een paar jaar geregeld bij Voulez Vous. Ze was ook enige tijd actief in Duitsland, in de Queen musical We Will Rock You en voor Wetten dass..?.In 2007 deed ze mee aan het televisieprogramma De weg naar Fame! van RTL4 en eindigde bij de laatste vier kandidaten. Ze werd gekozen voor de rol van Serena in de Nederlandse bewerking van Fame. In seizoen 2007-2008 en 2008-2009 speelde Daphne de rol van de jonge à‰dith Piaf in Piaf de Musical.


DJ Jansen studeerde aan de Amsterdamse Academie voor show-musicaltheater onder leiding van Lucia Marthas en was daarna te zien in onder andere Jeans 6, Grease (Kenickie) en Hair (Claude). Aan het conservatorium in Rotterdam deed hij de opleiding EVTS, eerste en tweede graad, onder leiding van de zanggoeroe Jo Estill. Als docent was hij onder meer verbonden aan het NKT in Purmerend en gaf hij musical theater lessen aan de Dansacademie Lucia Marthas, de Theaterschool van Frank Sanders, de Theatermakerij in Almere en bij Stardance in Houten. Ook gaf hij theaterworkshops aan het Amsterdamse Conservatorium. Verder auditeerde hij de kinderen voor de Duitse versie van The Lion King en The Sound of Music. In 2007 startte DJ samen met Joost de Jong Stichting NoNonsense; een organisatie die ambitieuze, gedreven amateurs van alle leeftijden de kans geeft onder professionele begeleiding (musical)theater te maken.